Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Diriliş Halime’sinden kısacık elbisesi ve puantiyeli çorabıyla görsel şölen! Açıldıkça açılmaya devam…

Beykozlu

New member
14 Ekim 1992 yılında Ankara’da dünyaya gelen Esra Bilgiç, Bilkent Üniversitesi’nde eğitimine devam ediyor.

Hukuk öğrencisi olduğu bilinen ve birinci sefer TRT ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul ile kamera karşısına geçen Bilgiç. 21 Ekim 2017 yılında Gökhan Töre ile evlendi.

İkilinin evliliği 17 Haziran 2019 yılında biterken Bilgiç, ikinci dizisi olan Bir Umut Yeter’e başladı fakat hayal kırıklığına uğradı.

Sadece 6 kısım süren diziden daha sonra oyunculuğa orta vermeyen Bilgiç, Murat Yıldırım ile bir arada Ramo’da uzunluk gösterdi.

Ramo’da hayat verdiği Sibel Kaya ile Diriliş’te kazandığı ününü katlayan Esra Bilgiç, son olarak Kanunsuz Topraklar’da yer aldı.

Kanunsuz Topraklar dizisi izleyiciden umduğu ilgiyi bakılırsamedi ve Bilgiç’in büyük umutlarla başladığı dizi yalnızca 16 kısım sürdü.

Şu sıralar imza attığı reklam muahedeleri ile gündeme gelen Esra Bilgiç, orta verdiği Instagram’a geri döndü.

Döner dönmez kısa siyah bir elbisesiyle olan karesini yayınlayan hoş oyuncu, hayranlarından beğenileri kaptı.

Esra Bilgiç’in siyahlar içerisindeki güzelliği

Ali isminde bir erkek kardeşi olan ve son olarak Çağatay Ulusoy ile birebir dizide yer alacağı konuşulan fakat projeden ayrıldığını açıklayan Esra Bilgiç, imtihanları niçiniyle orta verdiği toplumsal medyaya geri döndü.

Kısacık saçları ve yemyeşil hoş gözleri ile herkesi büyüleyen Esra, Instagram’a yeni bir post attı.


Siyah elbisesi ve puantiyeli çorabı ile baş döndürücü bir hoşluğa sahip olan Esra Bilgiç için, “Harikasın” , “Açıldıkça açıldın” , “Sonunda geri döndün!”, “Halime Hatun bir daha bomba gibisin” usulünde farklı lakin övgü dolu yorumlar geldi.
 
Üst