Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

‘Döner sermaye dönmüyor şerefsizim’ Hayat Bilgisi’nin Amil Bey’i son haliyle şaşırttı

Beykozlu

New member
Senaryosunu Gani Muştu’nun yazdığı, yönetmenliğini Tarkan Karlıdağ’ın yaptığı aile, gençlik ve güldürü tipindeki dizi Hayat Bilgisi, 4 dönem boyunca ekranlarda yer aldı.

Başrollerinde Perran Kutman, Tarık Pabuççuoğlu, Kerem Kupacı üzere isimlerin yer aldığı Hayat Bilgisi, oyuncu grubuyla da hafızalara kazındı.

Oyuncuların şimdilerde ne yaptığı ve son halleri de merak konusu oluyor.

2003-2006 yılları içinde ekranlara gelen dizide, “Amil Müdür” karakteri, izleyicilerin gönlünde taht kurmayı başardı.

Galatasaray Lisesi’nin akabinde, Devlet Hoş Sanatlar Akademisi Mimarlık Kısmı’ndan mezun olan Tarık Pabuçcuoğlu, İkinci Bahar dizisinde üstlendiği “Kebapçı Vakkas” rolüyle ismini duyurdu.

Ardından Hayat Bilgisi dizisinde canlandırdığı Müdür Amil Sağlam rolüyle ününü perçinleyen Papuççuoğlu, şimdilerde 73 yaşında.

Tarık Pabuççuoğlu’nun son hali

Dizide kel, balıklarını besleyen, nafaka mağduru ve döner sermaye sevdalısı olan Amil Bey’in gerçek hayattaki hali nazarannleri hayrete düşürdü.



Usta oyuncu Tarık Pabuçcuoğlu, uzun müddettir ekrandan ve beyaz perdeden uzak bir hayat sürüyor.

Son halini nazarann sevenleri ise diziden alışık olunan kel manzarasının tersine şaşıp kalıyor.

Beyaz ve gür saçlarıyla dikkat çeken Pabuççuoğlu’na “Siz kel değil miydiniz”, “seneler acımamış”, “Döner sermaye dönmüyor şerefsizim”,”Özledik Amil Bey” yorumları geldi.
 
Üst