Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Doya Doya Moda kim elendi? 6 Ocak haftanın birincisi kim oldu? İşte elenen isim ve kolyenin sahibi!

Beykozlu

New member
TV8 ekranlarının en sevilen yarış programlarından Doya Doya Moda’da bir hafta daha geride kaldı. Haftanın birincisi ve elenen isim muhakkak oldu.

Her hafta yeni bir yarışmacının iştirakiyle Doya Doya Moda’da 7 başka yarışmacı usullerini yarıştırıyor. Karşılığında büyük mükafatın sahibi oluyor.

Haftanın 5 günü farklı konseptlerle kombin yapan yarışmacılar içinde en düşük puanı toplayan yarışmacı veda ediyor.

Birbirinden şekil yarışmacıların bulunduğu programda hafta içi 5, finalinde ise 10 üzerinden puanlama yapılıyor. Programın heyet koltuğunda ise Serdar Uzuntaş, Yasemin Yılmaz, Gülşah Saraçoğlu ve Uğurkan Erez yer alıyor.

Her hafta olduğu üzere bu hafta da bir yarışmacı veda etti. Bir yarışmacı ise haftanın galibi olarak kolye kazandı. Pekala bu hafta elenen yarışmacı kim oldu? Kolye mükafatını kim kazandı? İşte merak edilenler…

Haftanın birincisi kim oldu?

TV8’in moda müsabakası Doya Doya Moda’da haftanın en yüksek puanını toplayıp kolyenin sahibi olan yarışmacı Aleyna oldu.


Kim elendi?

Doya Doya Moda’da haftanın en az puanını toplayan ve müsabakaya veda eden isim Yağmur oldu. Doya Doya Moda programı hafta içi her gün 14:30’da TV8’de yayınlanmaya devam ediyor.
 
Üst