Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

‘Durmuyor mecnun yüreğim..’ Meczup Yürek’in Zeynep’i anne oldu, nazarannlerin gözü yaşardı! Kızı değil ikizi..

Beykozlu

New member
Direktörlüğünü Osman Sınav’ın yaptığı, 5 Ekim 1998 tarihinde Show TV’de yayınlanmaya başlayan Meczup Yürek, 4 dönem daha sonra final verdi.

Türk televizyon tarihinin efsane projelerinden olan Mecnun Yürek; Kenan İmirzalıoğlu, Zeynep Tokuş, Melda Bekcan, Demir Karahan, Kürşat Alnıaçık, Ali Sürmeli ve Selçuk Prosedür üzere isimleri bir ortaya getirdi.

Kenan İmirzalıoğlu’nun Yusuf Miroğlu’na hayat verdiği dizide “Zeynep” olarak yer alan Zeynep Tokuş ise hoşluğu ve derin bakışları ile akıllarda kaldı.

1977 yılında Ankara’da dünyaya gelen ve Meczup Yürek yardımıyla ekran karşısına geçen Zeynep Tokuş, Çocuklar Duymasın’da “Meltem” karakterine hayat verdi.

Bugüne kadar sayısız dizide yer alan ve muvaffakiyetleri ile isminden kelam ettiren Zeynep Tokuş, üç sefer evlendi.

Üçüncü evliliğini 2011 yılında yapan ve oyunculuğu bırakan Tokuş, kendisini yogaya verdi ve eğitmen oldu.

Yoga yaptığı anları toplumsal medya hesabından yayınlayan ve çoğunlukla konuşulan Zeynep Tokuş, kızıyla anılmaya başladı.

Zeynep Tokuş’un kızını nazarannler ise “Annesinin kopyası” demekten kendisini alamadı ve beğeni yağdırdı.

Zeynep Tokuş ve kızı

Oyunculuğu bıraktıktan daha sonra yoga eğitmenliğine başlayan Zeynep Tokuş, şimdilerde ekranlardan uzak bir ömür sürüyor.

Kendisine ve ailesine vakit ayıran oyuncunun kızı ise gorenleri hayrete düşürdü. Çektirilen imajlarda Zeynep Tokuş ile kızının yüz sınırlarının benzerliği oldukçaça konuşuldu.


Son olarak 2011 yılında üniversite aşkı Fazilet Yılmaztürk ile evlendikten daha sonra televizyon dünyasına veda eden Tokuş, ömrüne yoga eğitmeni olarak devam ediyor.
 
Üst