Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

EDHO’da Hızır’ın gelini Didem ateş kırmızısı elbisesiyle ‘Of’ dedirtti! ‘O dekolteni Behzat görmesin Dido’

Beykozlu

New member
Birinci kısmı 8 Eylül 2015 tarihinde yayınlanan, senaryosunu Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener’in birlikte kaleme aldıkları, direktörlüğünü Onur Tan, Zübeyr Şaşmaz ve Baran Özçaylan’ın yaptığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 6 dönem sürdü.

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba’nın yer aldığı dizi, 7. döneme başlayamadan final sonucu aldı.

Dizi grubu ve kanal idaresi içinde çıkan kriz daha sonrası final sonucu alınırken, seyirciler ise şoke oldu.

200. kısmı ile ekrana gelmesi beklenen ve fragmanı yayınlanan dizinin bitişi, oyuncuları farklı projelere yöneltti.

Dizi bitmede evvel ayrılan ve Didem karakteri ile akıllarda kalan Gizem Arıkan ise uzun müddettir sessizliğini koruyor.

1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelen hoş oyuncu, ilk vakit içinderda Aşkın 5 Hali isimli sinemayla kamera karşısına geçti.

Organize Aşk isimli sinemada ismini duyurmayı başaran ve EDHO’dan ayrıldıktan daha sonra ekranlarda yer alamayan Arıkan, toplumsal medya pozları ile gündeme geliyor.

Son olarak paylaştığı kırmızılı elbiseli pozu ile olay olan hoş isme, EDHO hayranlarından yorum yağdı.

EDHO’nun Didem’i imajını tazeledi

Hoş ve genç oyuncu diziden Hızır Reis’in gelini olarak ayrılmış ve ani ayrılığı ile herkesi üzmüştü.

Oyunculuğu yardımıyla beğenilen ve Yalçın Hafızoğlu ile yeterli bir ahenk yakalayan Arıkan, toplumsal medyadan paylaştığı pozlar yardımıyla bir daha gündem oldu.


Kahkül kestirdiği görülen ve kırmızı elbisesi ile bacak gösteri yapan Arıkan’a diziye atıf yapılarak, “Aman Behzat görmesin” yorumları geldi. Hoşluğuna hoşluk kattığı görülen genç ismin yeni bir projede yer alıp almayacağı ise merak ediliyor.
 
Üst