Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

EDHO’nun yıldızı Kuruluş Osman ile ekranlara döndü! Osman Bey’e dişli bir düşman geliyor

Beykozlu

New member
Direktörlüğünü Ahmet Yılmaz ve Erkan Nurhan’ın üstlendiği, senaryosunu Mehmet Bozdağ’ın kaleme aldığı ATV’nin izlenme rekorları kıran Kuruluş Osman dizisi, milyonları ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Başrollerinde Burak Özçivit, Özge Törer, Yıldız Davet Atiksoy ve Didem Balçın üzere isimlerin yer aldığı Bozdağ Sinema imzalı Kuruluş Osman dizisi, aksiyon ve heyecan dolu kısımlarıyla adeta nefes kesiyor.

Çarşamba akşamlarına damgasını vuran dizi, reytinglerin yanı sıra oyuncu grubuyla da isminden kelam ettirmeye devam ediyor.

Her kısmı merakla beklenen diziden izleyicileri sevindiren bir haber geldi. Diziye yeni bir oyuncu daha katıldı.

Levent Özdilek Kuruluş Osman’da

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde hayat verdiği Pudra Hakkı karakteriyle isminden kelam ettiren usta oyuncu Levent Özdilek, son olarak Kırmızı Oda dizisinde rol almıştı.

Kırmızı Oda dizisinden ayrıldıktan daha sonra rastgele bir projede yer almayan Levent Özdilek, Kuruluş Osman dizisiyle ekranlara döndü.

Özdilek, dizide Osman Bey’in yeni düşmanlarından biri olan ”Tekfur” karakterine hayat verecek ve bu akşam yayınlanacak 90’ıncı kısımla bir arada izleyici karşısına çıkacak.


Osman Beyefendi, oğulları Orhan ve Alaeddin’le Bitinya’da yeni periyot

Yıl 1299 olmuştur. Osman Bey’in oğulları Orhan ve Alaeddin uygunca büyüyüp serpilmiştir. Bitinya’da kurulan yeni oyunlar Osman Bey’i nasıl bir yola sokacaktır? Bilecik Tekfuru Justinyanus ve Yarhisar Tekfuru Basileus, Bitinya’daki istikrarları değiştirmeye kararlıyken Osman Beyefendi ise gözünü yıllar yılı fethi için uğraştığı İnegöl’e dikmiştir. Osman Bey’in bu uğurda birinci adımı ne olacaktır?


Osman Bey’in yeni düşmanları Bilecik Tekfuru Justinyanus ve Yarhisar Tekfuru Basileus

Osman Bey’i büyük bir tehlike olarak bakılırsan Yarhisar Tekfuru Basileus ve Bilecik Tekfuru Justinyanus akraba olacaktır. Justinyanus, Basileus’un üvey kızı Holofira’yla evlenecektir. Holofira’nın bu durumla baş etmek için bulduğu deva Kayı Obasını nasıl bir yola sürükleyecektir. yıllardır ortalarındaki savaşı mecburen bitirmiş olan Osman Beyefendi ve İnegöl Tekfuru Nikola için barışı bitirecek birinci atılım kimden gelecektir?


Devlet olma vakti

Ortadan geçen uzun vakit içerisinde Osman Bey’le dostluğunu pekiştirmiş olan Barkın’ın uyuttuğu düşmanlık Usta Arius’tan gelecek bir haberle uyanacaktır. Usta’nın yeni şeytani planı ne olacaktır? Osman Beyefendi yıllar ortasında büyümüş, devlet olma yolunda büyük adımlar atmıştır; ancak düşmanları da tıpkı ölçüde büyümüştür. Osman Bey’in düşmanlarına kurduğu tuzak ona İnegöl’ün kapılarını açabilecek midir?
 
Üst