Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

En Hamarat Benim sunucusu Kadir Ezildi milyonları gözyaşlarına boğdu! Meğerse babası…

Beykozlu

New member
FOX TV ekranlarında yayınlanan ve her kısmıyla isminden kelam ettiren En Hamarat Benim programında yaşananlar his dolu anlar yaşattı.

Programın sunuculuğunu yapan Kadir Ezildi, geçtiğimiz hafta tıpkı apartmanda oturduğu komşularını yarışa sokmuştu.

Uzun müddettir Kadir Ezildi’nin komşusu olan Cemile Uçkun, ünlü sunucu hakkında anlattığı bir kıssayla izleyicileri gözyaşlarına boğdu. Kadir Ezildi kamera karşısında hüngür hüngür ağladı.

Kadir Ezildi’nin uzun müddettir komşusu olan Cemile Uçkun, ünlü sunucu hakkında anlattığı olayla herkesi şok etti. Kadir Ezildi daha fazla dayanamadı gözyaşlarına boğuldu. İşte o anlar…

Ağır hastalık geçirdi

Programda Kadir Ezildi’nin bir periyot ağır bir hastalık geçirdiğini söyleyen Uçkun, ünlü sunucunun ‘Baba’ diye sayıkladığını belirtti. Konuşurken gözyaşlarını tutamayan Cemile Uçkun, ”Kadir abi hastayken ‘baba’ diye sayıklamıştı. Biz bütün apartman ağlamıştık. Ne kadar umursamıyor üzere görünse de demek ki ortasında baba hasreti var” dedi

“Can veriyordum koltukta…”

Dış sesin ”Hastayken babanı rüyanda mı gördün?” sorusuna yanıt veren Kadir Ezildi şu tabirleri kullandı:

”2020 yılında havale geçirdim. Çok ateşlendim. Kendimde değildim, nerede olduğumu bile bilmiyordum, halüsinasyonlar görüyordum. Sağolsunlar, bütün apartman benim başımda bekliyordu. Âlâ olmam için kuran okuyorlardı. Ben kendimden geçince herkes ağlamaya başladı. Can veriyordum koltukta lakin ben hiç hatırlamıyorum. Bir an bana kapı çalıyor üzere geldi, ‘Kapıya bakın, babam geldi’ demişim. Herkes şırıl şırıl ağlamış”

Kadir Ezildi babasıyla niye görüşmüyor?

Kadir Ezildi, çabucak hemen çocukken anne ve babası şiddetli geçimsizlikten boşandı. Babasız büyüyen Kadir Ezildi, anne ve kardeşiyle bir arada fakir yıllar geçirdi. Ayrılık daha sonrası babasını tekrar görmeyen ünlü sunucu, demişti.