Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Erkek Severse’nin yayın tarihi belirli oldu! Alperen Duymaz yeni imajıyla hayranlarını mest edecek

Beykozlu

New member
Yapımcılığını Faruk Turgut’un, direktörlüğünü ise Ömür Atay’ın üstlendiği romantik güldürü dizisi Erkek Severse, bilhassa Alperen Duymaz hayranları tarafınca büyük bir merakla bekleniyor.

Başrollerinde Alperen Duymaz, Büşra Develi, Yasemin Kay Allen, Görkem Sevindik ve Yağızcan Konyalı’nın yer aldığı Erkek Severse dizisi, geçtiğimiz günlerde yayınlanan tanıtımıyla büyük ses getirdi.

Erkek Severse’nin yeni tanıtımında; hayatın zorluklarıyla tek başına uğraş etmeye çalışan bekar anne Zeynep’in (Büşra Develi), iş adamı Kenan Acarsoy’la (Alperen Duymaz) tanıştığında aşka bir daha kalbini açtığı büyülü sahneler ekrana geldi.

Alperen Duymaz’ın canlandırdığı Kenan karakteri, karizmasıyla hayranlarını mest edecek. Son Yaz’daki Akgün karakterinin daha farklı ve güçlü hali olarak izleyeceğiniz Kenan, iki bayan içinde kalacak.

YAYIN TARİHİ MUHAKKAK OLDU

Senaryosunu Aslı Güçlü’nün kaleme aldığı Gold Sinema imzalı Erkek Severse dizisinin yayın tarihi aşikâr oldu. Dijital içerik platformu beIN CONNECT’te yayınlanacak olan dizi, 20 Ocak Perşembe günü izleyicilerle buluşacak.

Başarılı oyuncu Yasemin Kay Allen’in, Kenan’ın iş ortağı Yelda karakterine hayat verdiği dizide Görkem Sevindik, Zeynep’in boşandığı eski eşi Oktay karakterini canlandıracak.


ERKEK SEVERSE OYUNCU TAKIMI

20 Ocak’ta birinci iki kısmıyla başlayacak olan Erkek Severse’nin takımında ayrıyeten; Tolga Güleç, Davet Çıtanak, Asena Tuğal, Ece Özdikici, Aslı Sümen, Bahar Süer, Kayra Orta, Berkay Celal Çetin, Rüzgar Can, Seren Deniz Yalçın, Ayşe Dudu Özdemir, Tahir Yılmaz ve Tuana Gizem Uzunlar üzere başarılı isimler yer alıyor.


ERKEK SEVERSE KONUSU

iki çocuğu Kağan ve Arda ile birlikte yaşayan Zeynep, (Büşra Develi) üniversite senelerında büyük bir aşkla evlendiği Oktay’dan (Görkem Sevindik) aldatıldığı için boşanmıştır. Zeynep, erkeklere olan inancını kaybeder ve kalbini aşka kapatır. Ta ki Kenan’ı (Alperen Duymaz) tanıyana kadar.

Kenan Acarsoy, ülkenin başarılı iş erkeklerindan biridir. Bekar, güzel, karizmatik, zeki, sportif, yardımsever bir erkek olan Kenan’ın peşinde birfazlaca bayan vardır lakin onun kalbini kazanmak hiç de kolay değildir.

Yelda (Yasemin Allen) da Kenan’ın peşindeki bayanlardan biridir ve Kenan’la yeni başladıkları iş iştirakini evliliğe taşıma niyetindedir. Tam bir işkolik olan Kenan için evlilik kolay bir adım değildir. Zeynep’i tanımasıyla fikri değişmeye başlar lakin Yelda üzere dişli bir rakip varken bu hiç de kolay olmayacaktır.
 
Üst