Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Espacio León, San Juan de Dios’a kiralık olarak Olga Wilson sergisine ev sahipliği yapıyor

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
20 Temmuz 2023 Perşembe, 18:18








olman gerek kayıtlı Bu işlevselliğe erişmek için.


Giriş yapmak











  • Bağlantıyı kopyala






  • Naber






  • Facebook






  • twitter






  • LinkedIn






  • Telgraf

Espacio León alışveriş ve eğlence merkezi, Ukraynalı sanatçı Olga Wilson’ın ‘Notas de guerra’ sergisine ev sahipliği yapıyor. 24 Şubat 2022’deki Rus işgali sonucunda ülkesinde meydana gelen dehşeti anlatan yaklaşık yirmi dijital çizim.

20 Ağustos’a kadar Plaza del Sol’da zemin katta ziyaret edilebilecek sergi, geçtiğimiz Mart ayından bu yana San Juan de Dios Hastanesi’nin tanı testi bekleme odasının (-1. kat) duvarlarına asıldıktan sonra Espacio León’a iniyor.

Daha önce San Juan de Dios Hospitaller Order’ın (OHSJD) Palma de Mallorca’da sahip olduğu üç merkezde de ziyaret edilebilen bu sergide, yüksek oranda mavi ağırlıklı bir renk paletinde, her bir parçada parlak yıldızlar sabit. Çizimleri, ister Rusya’ya karşı savaşan askerler olarak ister sadece savaşın ortasında hayatta kalmaya çalışırken ölenleri hatırlamanın bir yolu.


açılış



21 Temmuz Cuma günü, Alışveriş Merkezi’ni San Juan de Dios de León Hastanesi müdürü Juan Francisco Seco ziyaret edecek ve kendisi Espacio León müdürü Alfonso Colino ile birlikte bu serginin resmi açılışını yapacak.





hata bildir
 
Üst