Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Esra Erol hudutlarına hakim olamadı: Konuğu stüdyodan kovdu

Beykozlu

New member
Sabah jenerasyonunun en epey izlenenlerinden Esra Erol’da programında akılalmaz bir olay yaşandı.

Zehra Hanım’ın boşandığı eski eşi Orçun’un, evlilikleri müddetinde meskeni terk ederek yasak aşkıyla evlenmesi olayı, programa damga vurdu.

Çocuğunun velayetini almak koşulu ile boşanmayı kabul eden Zehra, eski eşi ile stüdyoda yüzleşti.

Nikahlı karısını terk ederek sevgilisi ile düğün yapan Orçun, Esra Erol dahil stüdyodaki tüm konukları zahmetten çıkarttı.

“Zehra ile evlendiğim için epey pişmanım”

Boşanmalarından dolayı yaşadığı memnunluğu anlatan Orçun, “Çok pişmanım, Zehra’yı tanıdığım güne epeyce pişmanım. Evlendiğim için epey pişmanım” şeklinde konuştu.

Yasak aşkına davul ve zurnalı bir düğün daha yapacağını söyleyen Orçun, ağır tabirlerini sürdürdü.

“Size yazıklar olsun. Biraz vicdan”

Şahsın cümleleri karşısında sakinliğini korumakta kuvvetlik çeken Esra Erol, “Hiç utanmıyor musunuz bu cümleleri kurarken? Size yazıklar olsun. Birazcık insanlık, edep vicdan. Bu insan sizin çocuğunuzun annesi. Bana kimi vakit nasıl bu kadar sakin kalabiliyorsunuz diyorsunuz ya, kalamıyorum. Sinirlerime hakim olamıyorum.” halinde konuştu.

Orçun, stüdyodaki avukat ile münakaşasını sürdürürken, Esra Erol daha fazla dayanamadı.

“Çık git stüdyodan”

Esra Erol, “Allahınızdan bulun. Çık git. Çıkar mısın stüdyodan. Bu kadar da olmaz biraz insanlık ya. Bu kadar mı ar damarınız çatladı, bu kadar mı utanmaz olduk ya?” diyerek, Orçun’u stüdyodan kovdu.