Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Esra Erol’dan küçük şortlu poz geldi, bakılırsan vuruldu! “Çelik üzeresin..”

Beykozlu

New member
12 Mayıs 1982 yılında İstanbul’da dünyaya gelen başarılı sunucu Esra Erol, kız lisesi akabinde ise açık öğretim fakültesinden mezun oldu.

Altın Kelebek En Yeterli Bayan Sunucu Ödülü’nü kazanan Erol, bir periyot oyunculuk alanında da bahtını denedi.

Cennet Mahallesi, Alemin Hükümdarı ve Palavra Dünya üzere dizilerde yer alan Erol, asıl ününü evlilik programları sunarak kazandı.

ATV ekranlarında uzun müddet evlilik programları sunan Esra Erol, 2010 yılında Ali Özbir ile nikah masasına oturdu.

İdris Ali ve Ömer Erol isminde iki erkek çocuğu dünyaya getiren başarılı sunucu, evlilik programlarının kaldırılmasının akabinde format değişikliğine gitti.

Şu sıralar bir daha ATV ekranlarında Esra Erol’da isimli programı sunan ve farklı bir format deneyen Esra, dönem ortası verdi ve ailesiyle tatile çıktı.

Ailesiyle tatildeyken çok eğlenen ve bu anları hayranları ile paylaşan Esra Erol, küçük şortuyla ortalığı kasıp kavurdu.

Esra Erol’a yorum yağdı

29 Ağustos 2022 tarihinde bir daha ekranlara dönecek olan Esra Erol, şu sıralar tatilin tadını sürüyor.

Eşi ve çocuklarıyla keyifli anlarını toplumsal medyadan yayınlayan sunucu, son olarak şortlu karelerini paylaştı. Erol, düzgün fiziğiyle dikkat çekti.

İki çocuk annesi bulunmasına karşın kendisine düzgün baktığı görülen Erol, kusursuz fiziği ile mest etti.

“Çelik gibisin” , “Bu ne güzellik” , “Öyle ölmem füze at” tarzında birbirinden farklı yorumlar alan Esra Erol, bronz cildiyle ayrıyeten dikkati çekti.
 
Üst