Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Eurocaja Rural FELE Genel Kuruluna katıldı

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
12 Nisan 2024 Cuma, 12:26








olman gerekiyor kayıtlı Bu işlevselliğe erişmek için.


Giriş yapmak











  • Bağlantıyı kopyala






  • Naber






  • Facebook






  • X






  • LinkedIn






  • Telgraf

Eurocaja Rural, Leonese Girişimciler Federasyonu'nun (FELE) yıllık Genel Kurul kutlamalarına katıldı; burada kuruluşun 2023 mali yılındaki ana faaliyetleri ve ekonomik durumu tartışıldı ve kuruluşun aşağıdaki konulardaki çalışmalarının gözden geçirilmesi sağlandı: eğitim, istihdam ve kariyer rehberliği alanları, Sosyal Diyalog anlaşmaları ve 2023 yılı boyunca gerçekleştirilen tüm faaliyetler.

Eurocaja Rural başkanı Javier López Martín, FELE tarafından yürütülen çalışmalara desteğini ifade etmek ve finans kuruluşunun Leon eyaletinin üretken dokusuna olan bağlılığını ve katılımını belgelemek için Leonese işverenler derneğinin bu ilgili etkinliğine katıldı. . Bu anlamda, Eurocaja Rural ve FELE tarafından, deneyim ve bilgi alışverişi yoluyla uyumlu eğitim eylemlerinin organizasyonunu ve uygulanmasını teşvik etmek amacıyla geçen yıl imzalanan ilk işbirliği anlaşması anlamına geliyor.


FELE başkanlığının yeniden seçilmesi



Genel Kurul, Juan María Vallejo'nun bu seçim etkinliği için sunulan tek aday olmasının ardından alkışlarla örgütün başkanı olarak yeniden seçildiği Seçim Kurulu kutlamalarıyla aynı zamana denk geldi. Böylece Vallejo, 1977'deki kuruluşundan bu yana FELE'yi yöneten altıncı başkan oldu.

Kuruluşun Meclisi ayrıca başkana eşlik edecek ve toplam 44 iş temsilcisinin yeni yönetim kadrosunda yer alacağı Yönetim Kurulunu da seçti.


Etkinlikte CEOE başkanı Antonio Garamendi; CEOE Castilla y León'un başkanı Santiago Aparicio veya León belediye başkanı José Antonio Diez.





Hata bildir
 
Üst