Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Eurocaja Rural, Valencia de Don Juan’da yeni bir ofis açtı

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
21 Temmuz 2023 Cuma, 19:15








olman gerek kayıtlı Bu işlevselliğe erişmek için.


Giriş yapmak











  • Bağlantıyı kopyala






  • Naber






  • Facebook






  • twitter






  • LinkedIn






  • Telgraf

Eurocaja Rural, 2022’nin son çeyreğinde La Bañeza, Ponferrada ve León başkentinde açılan ofislerin ardından Leon eyaletinde bir yıldan kısa bir süre içinde dördüncü olan Valencia de Don Juan kasabasında yeni bir ofis açtı.

Yeni ofis Carlos Pinilla caddesi 25 numarada bulunuyor, sabah 9:00’dan akşam 14:00’e kadar halka sürekli olarak saatlerce ilgi gösteriyor ve Diego González Tejada bu ofisten sorumlu.

Bu ofisin amacı, Eurocaja Rural üyelerini ve müşterilerini yakın ilgi, kişiselleştirilmiş tavsiye, geniş bir ürün ve hizmet kataloğu ve ayrıca bölgenin yapılanmasında ve yeniden canlandırılmasında ilgili bir varlık haline getirmek için şehrin verimli sektörlerine kaynak yönetimi ve finansal çözümler getirmektir.

Valencia de Don Juan, birincil ve endüstriyel sektörlerin özel bir öneme sahip olduğu bir kasabadır. Bu anlamda, Eurocaja Rural, kökeninden itibaren, faaliyet alanı boyunca çiftçiler ve çiftlik sahipleri ile büyük bir ilişkiye sahip olmuştur; örneğin, OTP yardımının işlenmesi veya sözleşme yapma ve tarım sigortası yönetimi konusunda danışmanlık gibi konularda bir referans varlık olarak. Zamanın geçmesiyle ekonominin bu sektöründeki bu üstünlük, ekonominin tüm faaliyetlerine çeşitlenerek binlerce müşterinin desteğini ve güvenini kazanmıştır. Aslında, 2022’de işletme 43.000’den fazla müşteriyi çekmeyi başardı.

Eurocaja Rural, Valencia de Don Juan’ın büyümesine ve ekonomik faaliyetlerine katkıda bulunmanın yanı sıra sosyal nitelikteki projelere, programlara veya girişimlere destek sunar, çünkü bir kredi kooperatifi olarak hedeflerinden biri kurulduğu bölgenin sosyo-ekonomik gelişimine katkıda bulunmaktır. Bu anlamda, Eurocaja Kırsal Vakfı, daha kapsayıcı, destekleyici ve eşitlikçi bir toplum inşa etmek için en savunmasız gruplara ve kırsal alanlarda fırsatlar yaratılmasına özel vurgu yaparak, insanlara maksimum değer sağlamak ve faaliyet gösterdiği bölgeleri canlandırmak için birden fazla eylemi (‘WORKIN’ veya ‘Ayudas Sociales’ programını okuyun) teşvik eder.


ticari ağ



Eurocaja Rural, Castilla y León’da halihazırda otuz ofisi aşan bir ticari ağa sahiptir ve bu da burayı işletmenin yürütmekte olduğu Genişleme Planının şu anki ana merkez üssü haline getirmektedir.

Eurocaja Rural’ın şu anda 500.000’den fazla müşterisi ve 100.000 üyesi, Castilla y León, Castilla-La Mancha, Madrid, Valensiya Topluluğu ve Murcia’da 440 ofisi ve Ekonomik Grubu 1.200’den fazla profesyonelden oluşmaktadır.





hata bildir
 
Üst