Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Galatasaraylıların babası Fatih Terim’e ‘dede’ diyen torunlarına bakın! ‘Bu ne tatlılık imparator?’

Beykozlu

New member
4 Eylül 1953 yılında Adana’da dünyaya gelen Fatih Terim, Burak Elmas idaresi tarafınca geçtiğimiz aylarda nazaranvden alındı.

Arada ayrılıklar yaşanmasına karşın uzun bir müddetdir Galatasaray’ı çalıştıran Terim, apansız bakılırsavden alınınca taraftarların yansısını çekti.

Fatih Terim’in nazaranvden ayrılması daha sonrası Galatasaray’da değişen bir şey olmadı ve Elmas idaresi idari açıdan ibra edilmedi.

Burak Elmas idaresi seçim sonucu alırken, başkanlık yarışına girecek olan adaylar ise gözünü bir daha Fatih Terim’e çevirdi.

Terim’in bundan daha sonraki süreçte sonucu ne olur bilinmez lakin tecrübeli hoca şu sıralar ailesiyle vakit geçiriyor.

Eşi, kızları ve torunlarına vakit ayıran Fatih Terim, Buse Terim’in küçük kızı Naz için düzenlediği doğum günü partisine katıldı.

Torunu ve ailesiyle poz veren Fatih Terim, taraflı – tarafsız her insanın beğenisini kazandı ve kare yorum yağmuruna tutuldu.

Fatih Terim’in çektirmiş olduğu fotoğraf daha sonrası torunları gündeme gelirken, “Bu ne tatlılık imparator?” yorumları yapıldı.

Fatih Terim ve torunları

Volkan Bahçekapılı ile evli olan Buse Terim, Naz ve Nil isminde iki kız çocuğu dünyaya getirdi.

Naz’a gebeyken ve doğum daha sonra kiloları niçiniyle eleştirilen Terim, eski fit görünümüne kavuştu.

Babası Fatih Terim’in oturduğu siteye taşınacağı söylenen Buse Terim, sık sık aile fotoğraflarına yer veriyor.

Babası Fatih Terim ve kızlarının çektirmiş olduğu kareleri paylaşmayı ihmal etmeyen hoş isme yorum yağıyor.


2011 yılında Ahmet Baran Çetin ile evlenen Merve Terim, Yaman isminde bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Geçtiğimiz aylarda gebe olduğunu açıklayan Terim, bu habere fazla sevinememiş ve bebeğini kaybettiğini duyurmuştu.
 
Üst