Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Garamendi, Hükümeti işgücü açığını çözmek için “çalışmaya” çağırıyor

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
22 Mayıs 2023 Pazartesi, 14:10


Yorum








olman gerek kayıtlı Bu işlevselliğe erişmek için.


Giriş yapmak











  • Bağlantıyı kopyala






  • Naber






  • Facebook






  • twitter






  • LinkedIn






  • Telgraf

Spesifik zorluklar olarak başlayan ve çok spesifik sektörlerle sınırlı olan şey, şimdiden, özellikle rekor olması beklenen bir yaz döneminde ve Avrupa fonlarının devreye gireceği bir zamanda, İspanyol faaliyetinin toparlanmasını riske atan ciddi ve yerleşik sorunlara yol açıyor. İnsan gücü yok. Ve bu sadece bir sektörde değil, iki veya üç sektörde de değil… “çok” sektörde. Bu Pazartesi günü CEOE başkanı Antonio Garamendi tarafından işverenler tarafından düzenlenen Fas’ta yatırım konulu bir iş toplantısında gazetecilere yaptığı açıklamalarda uyarıldı.


«Üç buçuk milyon işsiz var ve gerçek şu ki, birçok sektör için insan eksiğimiz var. İnşaattan ya da misafirperverlikten bahsediyorum, “diye kınadı Garamendi. Bu acil sorunla karşı karşıya kalan işadamlarının lideri, Hükümeti sorunun kapsamlı bir analizini ve değerlendirmesini yapmak ve sorunu hafifletmek için masaya çözümler koymak için “ciddi bir şekilde çalışmaya” çağırdı. Ayrıca, bunu yapmak için yardım teklif etti.

Bask, “Bu pozisyonları dolduracak insanları işe alabilmek için ciddi çalışmaların yapılabileceği gerçeğine açığız.” çeşitli sektörler ve şimdi yaz kampanyası yaklaşırken daha fazlası.






Yorum





hata bildir
 
Üst