Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Geniş Aile’nin Zeynep’i kasığına kadar açtı, dekoltesi akıl aldı! ‘Aman ya Rabbi..’

Beykozlu

New member
12 Ağustos 1980 yılında Ankara’da dünyaya gelen Rojda Demirer, 1988 yılında TRT Ankara Radyosu Çocuk Saati Sınavları’nı kazandı.

Aslen Diyarbakırlı olan hoş oyuncu, kazandığı bu imtihanlar yardımıyla radyo tiyatrosu yapmaya başladı.

TRT’de çocuk dizileri, program sunuculukları ve sinema, dizi ve çizgi sinema dublaj yapan genç oyuncu, 1997 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Kısmı’na girdi.

2003–2008 yılları içinde Trabzon Devlet Tiyatrosu’nda takımlı sanatçı olarak bakılırsav alan Demirer, sayısız proje ile hayranlarının karşısına çıktı.

2009 yılında Özge Özpirinçci ve Selin Şekerci ile birlikte yer aldığı Melekler Korusun ile yıldızı parlayan Rojda Demirer, Geniş Aile’de ise Zeynep karakter,ne hayat verdi.

Son olarak Son Nefesime Kadar isimli projede yer alan ve erken final sonucu ile şaşıran Demirer, hoşluğuyla toplumsal medyayı salladı.

Sosyal medya hesabından paylaştığı son kare ile hayranlarını büyüleyen oyuncuya sayısız yorum ve beğeni geldi.

Rojda Demirer’den dekolte şov

Instagram’da bir milyondan fazla kişi tarafınca takip edilen Rojda Demirer, kasığına kadar yırtmaçlı ve göğüs dekolteli pozunu paylaştı. 41 yaşındaki oyuncuya fazlaca sayıda beğeni ve yorum geldi.

Şimdilerde saçını kısa kullanmayı yeğleyen Demirer, uzun saçlı halini paylaşıp, “bu biçimde bir şeyler çekmiştik vaktinde (Sanırım saçlarımı uzatmaya karar verdim şu anda)” diye yazdı.


Takipçileri oyuncunun saçını uzatmasını tercih ederken, hoşluğu ve fiziği ise dikkatleri çekti. Dekolteli pozuna beğeni yapan Demirer, şu sıralar Fenerbahçeli voleybolcu Ulaş Kıyak ile aşk yaşıyor.
 
Üst