Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Gönül Dağı 61. kısım frragmanı: Ciritçi Abdullah’ın büyük oğlu, Taner ve Zahide’nin babası İrfan çıkageldi!

Beykozlu

New member
Yapımcılığını Ferhat Eşsiz’in, direktörlüğünü Yahya Samancı’nın üstlendiği TRT 1’in reyting rekortmeni Gönül Dağı dizisi, birbirinden sıcak ve hoş kıssalarıyla cumartesi akşamlarını renklendirmeye devam ediyor.

Başrollerinde Berk Atan, Gülsim Ali, Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Hazal Çağlar, Cihat Süvarioğlu ve Ferdi Sancar gibi isimlerin yer aldığı Gönül Dağı dizisi, her kısmıyla büyük ilgi görüyor.

Sevdanın hem hüzünlü birebir vakitte en hoş yanlarını izleyicilere başarılı bir biçimde aktaran Köprü Sinema imzalı Gönül Dağı dizisi, 16 Nisan Cumartesi akşamı 60. kısmıyla izleyici karşısına çıktı.

Cumartesi akşamlarına damga vuran dizi, son kısmıyla de izleyicilerden tam not almayı başardı. Son kısmın çabucak akabinde dizinin merakla beklenen 61. kısım fragmanı yayınlandı.

Yayınlanan fragmanda; yaptıklarından pişman olan Muammer’in, ”Ben evlatlarımın babası değilim, karımın kocası değilim. Gözlerinde bir hiçim ben.” kelamları dikkati çekti.

Ciritçi Abdullah, Divane’ye, ”Ben çıktım yola bir umut. Kadir Gecesi denk gelir mi nasibimize?” diye sordu.

Divane ise, ”Arayana her gece Kadir Gecesi’dir Ciritçi Abdullah. Herkes aradığı kadar bulur.” dedi.

Öte yandan Ciritçi Abdullah’ın büyük oğlu, Taner ve Zahide’nin babası İrfan sonunda ortaya çıktı.

İrfan’ı bir anda karşısında bakılırsan Abdullah dedenin, hüzünlü bir biçimde ”Oğlum neredeydin sen?” deyişi, yürek burktu. İşte Gönül Dağı 61. kısım fragmanı…

Gönül Dağı 60. kısım özeti

Şili’den gelen siparişleri yetiştirmeye çalışan amcaoğulları, grubu büyütmeye karar verirler. Kasabalıların müracaatları içinden takımlarına dahil edebilecekleri yeni beşerler ararlarken eski bir evrakın karşılarına çıkmasıyla şoka uğrarlar. İşleri büyütme yolunda önlerine büyük bir taş koyan bu durumu çözmeye çalışan amcaoğulları nasıl bir maceraya sürükleneceklerdir?

Ramazan ve Asuman’ın sözlenmesi herkesi memnun ederken, Hüseyin de Münir’le dünür olmanın coşkusu ortasındadır. Hüseyin’in nispeti karşısında düzgünce hudut olan Muammer de kendine makam sahibi bir dünür arayışına girer. Muammer’in bu telaşı, Kenan ve Elif ilgisini nasıl etkileyecektir?

Bunun yanında Zahide ve Sefer de Emre’yi almaya sarfiyatlar. Zahide için de kolay olmayan bu gelişmeye çocukların yansısı ne olacaktır? Öte yandan Rıfat’ın durumu her geçen gün güçleşirken Hacer bu durumla ilgili nasıl bir yol izleyecektir?