Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Gönül Dağı Günşıl’ın kendisinden 12 yaş küçük eşini nazarannler şoke oldu! Halbuki o da oyuncuymuş…

Beykozlu

New member
TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Gönül Dağı dizisi, birbirinden hoş ve sıcak öyküleriyle cumartesi akşamlarını renklendirmeye devam ediyor.

Başrollerinde Berk Atan, Gülsim Ali, Ecem Özkaya, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Hazal Çağlar ve Nazlı Pınar Kaya üzere isimlerin yer aldığı Gönül Dağı dizisi, her kısmıyla seyircisinden tam not almayı başarıyor.

Bozkırın ortasında yeşermeye çalışan insanların birbirinden farklı kıssalarını bahis edinen Gönül Dağı dizisi, hem hüzünlendiriyor tıpkı vakitte güldürüyor.

Dizide Ramazan’ın annesi Günşıl karakterine hayat veren Gülhan Tekin, başarılı oyunculuğuyla milyonların beğenisini kazanıyor.

Günşıl karakterini herkese sevindiren ve rolünün altından muvaffakiyetle kalkan Tekin’in kameralar arkasındaki hayatı merak ediliyor

Hakkında araştırma yapanlar, oyuncunun kendisinden 12 yaş küçük eşinin kim olduğunu öğrenince şaşkına dönüyor.

BKM MUTFAK İLE PARLADI

3 Mayıs 1975 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Gülhan Tekin, Dokuz Eylül Üniversitesi Hoş Sanatlar Fakültesi tiyatro dramatik müelliflik kısmından mezun oldu.

2004 yılında BKM Mutfak takımına dahil olan Gülhan Tekin, direktörlüğünü Yılmaz Erdoğan’ın üstlendiği Çok Hoş Hareketler Bunlar programında yer aldı.

Tekin, çabucak sonrasında Beynelmilel, Organize İşler, Beyaz Melek, Güneşi Gördüm, Hükümet Bayan, Maide’nin Altın Günü, Bir Demet Tiyatro üzere unutulmaz üretimlerde uzunluk gösterdi.


EŞİ DE OYUNCU ÇIKTI

Şimdilerde Gönül Dağı dizisinde Günşıl karakterine hayat veren başarılı oyuncu Gülhan Tekin, hakkındaki gerçekle hayranlarını şaşırttı. Tekin’in eşi de kendisi üzere oyuncu çıktı.

Gülhan Tekin, kendisinden 12 yaş küçük meslektaşı Hasan Elmas ile Hükümet Bayan sinemasının setinde tanışıp aşk yaşamaya başladı. Ünlü çift, keyifli beraberliklerini 2015 yılında nikah masasına taşıdı.

Aslen Kastamonulu olan Hasan Elmas; Ekşi Elmalar, Gölgedekiler, Bana Bir Soygun Yaz üzere projelerde rol aldı.

Gülhan Tekin, eşi Hasan Elmas’ın doğum gününü, ”’Bir erkeğin merhametini sevin. Güzellik geçer masraf. Para, mal, mülk tükenir. Lakin merhamet kalıcıdır ve bir erkeğe en çok merhamet yakışır.’ der Tomris Uyar. Şükür ki sende hepsi var. Merhametini sevdiğim, uygun ki doğdun.’‘ notuyla kutlamıştı.

Ünlü çift, aşk pozlarını toplumsal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor.

İkilinin memnunluk pozlarına, ”Maşallah epeyce yakışıyorsunuz”, ”Allah mutluluğunuzu daim etsin”, ”Harikasınız” ve ”Siz hiç ayrılmayın” üzere yorumlar yapılıyor.
 
Üst