Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Gönül Dağı’nda Meryem gitti, Rıfat’a yeni gelin geldi! Küçük etekli pozları ve masmavi gözleri yıktı geçti..

Beykozlu

New member
TRT 1 ekranlarının en sevilen dizisi Gönül Dağı, yeni ve heyecanlı kısımlarıyla Cumartesi günlerine damga vurmaya devam ediyor.

Aşkın, aile olmanın ve dostluğun en hoş halinin anlatıldığı Gönül Dağı’nda Rıfat’a hayat veren Hüseyin Sempatik, son vakit içinderın öne çıkan karakteri oldu.

Rıfat’ın annesi tarafınca azarlanması ve çocukken daima oburlarının gölgesinde kaldığı için yaşadığı acıları anlatan Sempatik, bu kez aşka değindi.

Rıfat’ın Meryem’e olan aşkını ve onun gözlerini açtırmak için kahveyi satmasını herkes hayranlıkla izledi.

Lakin gözleri açılan Meryem, Rıfat’ı gördükten daha sonra hayal kırıklığına uğradı ve onu terk etti. Bu durum Rıfat’ın delirmesine niye oldu.

Aşkından divane olan Rıfat’ı ustalıkla canlandıran Hüseyin Sevimli’ye yeni bir partner daha geldi.

Son yayınlana fragmanda ortaya çıkan Hande Işık Tekin, masmavi gözleri ile Gönül Dağı izleyicisinin kalbini çaldı.

Hande Işık Tekin’i bir de toplumsal medyada görün!

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservaturarı’nda okuyan Hande Parıltı Tekin hakkında epeyce fazla bilgi yer almıyor. Fakat hoş isim fragmanda görünmesi ile her insanın dikkatini çekti.

Rıfat’ın artık memnun olmasını isteyenler, yeni partnerinden odlukça umutlu..

Kasabaya öteki bir köyden getirilen ve Rıfat’la evlenmeyi kabul eden bir genç kıza hayat verecek olan Hande, toplumsal medyada ise en hoş karelerini yayınlıyor.

Hande Işık Tekin’in masmavi gözleri ve kusursuz fiziği daha şimdiden Gönül Dağı izleyicisinin ilgisini çekti.
 
Üst