Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Gönül Dağı’nda Rıfat’ın yeni karısı minicik şortuyla ‘Bu neymiş ya’ dedirtti! ‘Meryem’i salla, bu kız taş’

Beykozlu

New member
“Bozkırın kalemi” Mustafa Çiftçi’nin gün yüzüne çıkmamış hikayelerinden esinlenilerek senaryolaştırılan Gönül Dağı, her insanın kalbinde taht kurdu.

Anadolu beşerinin hikayesini anlatan Gönül Dağı, bozkırın kalbinden çıkıp izleyiciye ulaşmayı başardı.

Bozkırda yaşayan insanların aşkı ve aileyi nasıl sahiplendiklerini anlatan dizi, unutulmuş bir kıymeti gün yüzüne çıkardı.

Gerçek sevgiyi kalbimizde hissettiren dizide Rıfat karakterine hayat veren Hüseyin Sempatik ise aşk acısıyla hepimizi yaktı.

Meryem’e olan aşkından tek varlığı olan kahvesini satan ve onun gözlerini açtıran Rıfat, tek edilmenin acısıyla divane oldu.

Aşkın delirttiği Rıfat kendisini dağlara atarken, ekran başındaki seyirci ise unuttuğu birçok duyguyu bir daha hatırladı.

Bu hisleri ustalıkla işleyen ve oynayan Hüseyin Sevimli’ye tebrik yağarken, yeni bir oyuncu daha takıma dahil oldu.

Meryem’in yerine Rıfat’ın eşi olarak takıma dahil olan Hande Işık Tekin, daha şimdiden seyircinin aklını aldı.

Hande Işık Tekin’in hoşluğu olay oldu

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservaturarı’nda okuyan Hande Parıltı Tekin hakkında epeyce fazla bilgi yer almıyor. Lakin hoş isim fragmanda görünmesi ile her insanın dikkatini çekti.

Rıfat’ın memnun olmasını isteyen hayranları bu biçimde hoş oyuncunun takıma dahil olmasından dolayı mutlu oldu. Birinci sefer Gönül Dağı izleyicisinin karşısına çıkacak olan Tekin ise toplumsal medya paylaşımlarına nazaran sahniçin inmeyen bir isim..

Biroldukça tiyatro oyununda gözüken Hande Işık Tekin’in paylaştığı pozlar ise farklı bir ayrıntı.. Hoşluğunu toplumsal medyadan gösteren Tekin, minicik şortuyla adeta fizik gösteri yaptı.


Meryem’e hayat veren Sevilay Gültekin, kahve içerken çekildiği karesini Instagram hesabından paylaştı.

Kızıl saçları ve çilleriyle çok farklı bir hoşluğa sahip olan genç oyuncu, paylaşımına, ”yaşamımdan bir Eskişehir geçti” notunu düştü. Bu not üzerine diziden ayrıldığı anlaşılan oyuncuya hayranları, mesleğinde muvaffakiyetler diledi.
 
Üst