Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Gönül Dağı’nın Asuman’ı güzel bir beyefendiyle sarmaş dolaş poz verdi! ‘Bu kim, ne oluyor, Ramazan nerede?’

Beykozlu

New member
TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinde yer alan Hazal Çağlar, 9 Kasım 1995 yılında İstanbul’da dünyaya geldi.

Hayat verdiği Asuman karakteri yardımıyla herkes tarafınca tanınan ve sevilen Çağlar, Beykent Üniversitesi Oyunculuk Kısmı’nı bitirdi.

Asuman’ın hayata dair kavgalarını, aşklarını ve kaybedişlerini ustalıkla canlandıran Hazal Çağlar, bitirdiği kısmın hakkını ise vermeyi başardı.

Asuman karakterinin his geçişlerini izleyiciye ustalıkla yansıtan Hazal Çağlar, partneri Cihat Süvarioğlu ile yeterli bir ahenk yakaladı.

İkilinin hem sette tıpkı vakitte set haricinde pek yakın arkadaşlıkları var. Lakin dizinin hayranları ikiliyi bir “çift” olarak yakıştırıyor.

Cihat Süvarioğlu’nun Balca Yılmaz ile aşk yaşadığını bilen ve Hazal Çağlar’la aşk yaşamasına dair umutlarını yitirenlere bir şok daha geldi.

Hazal Çağlar’ın toplumsal medya üzerinden paylaştığı son kareyi bakılırsanler, “Bu kim, ne oluyor, Ramazan nerede?” demeden geçemedi.

Hazal Çağlar’dan şaşırtan poz

Toplumsal medya paylaşımlarıyla gündem olan ve her insanın sevdiği bir isim haline gelen Hazal Çağlar, yakın dostunun doğum gününü kutladı.

Çağlar’ın pozunu nazarannler evvel sevgilisi sandı lakin daha sonradan durum anlaşıldı.

Ünlü oyuncu paylaşımına, “Canım kardeşim. Güzel ki doğdun. Uygun ki varsın. bir arada kaç hoş senelera” diye yazdı.


Hoş ismin ömründe biri olup olmadığı bilinmiyor. Özel ömrü konusunda paylaşım yapmayan ve basına laf vermeyen Çağlar, gözü pek pozlarını ise peş peşe sıralıyor.

Hazal Çağlar’ın bu paylaşımları ise hayranları tarafınca yorum ve beğeni yağmuruna tutuluyor.
 
Üst