Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Gönül Dağı’nın Dilek’i bornozuyla poz verdi, masmavi gözleri akılları baştan aldı! ‘Bin kez maşallah’

Beykozlu

New member
Super Model müsabakasında ”Ford Modeli” seçilen Gülsim Ali İlhan, oyunculuğa 2012 yılında başrolünde Hazal Kaya’nın yer aldığı Son Yaz Balkanlar dizisiyle başladı.

Ardından Seddülbahir 32 Saat dizisinde rol alan Gülsim Ali İlhan, 2016 yılında başrolünü Yusuf Çim ile paylaştığı Hanım Köylü dizisiyle dikkatleri üzerine çekti.

Diriliş Ertuğrul dizisinde hayat verdiği Aslıhan karakteri ile büyük bir üne kavuşan Gülsim Ali, 2019 yılında Payitaht Abdülhamid dizisiyle izleyici karşısına çıktı.

Şimdilerde TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinde rol alan Gülsim Ali, dizide hayat verdiği Dilek karakteriyle isminden kelam ettiriyor.

Partneri Berk Atan ile ahengi pek beğenilen hoş oyuncu, birbirinden özel karelerini toplumsal medya hesabından takipçileriyle paylaşıyor.

Başarılı performansının yanı sıra duru hoşluğuyla de göz dolduran oyuncu, son paylaşımıyla da göz doldurdu.

Bornozlu paylaşım

Instagram’da 2 milyona yakın takipçisi bulunan Gülsim Ali İlhan, bornozuyla kamera karşısına geçti.

Sade makyajıyla hoşluğunu gözler önüne seren Gülsim Ali, masmavi gözleriyle takipçilerini büyüledi.

Ünü Türkiye hudutlarını aşan 27 yaşındaki oyuncunun paylaşımına beğeni yağarken ”Bu ne güzellik”, ”Bin sefer maşallah”, ”Çok güzelsin” gibi yorumlar yapıldı.
 
Üst