Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Gönül Dağı’nın Dilek’i Gülsim Ali başları karıştırdı! ‘Oyunculuğu bırakıyor mu’

Beykozlu

New member
TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı, cumartesi akşamlarının reyting rekorunu kırmaya devam ediyor.

Köprü Sinema imzalı, “Bozkırın kalemi” Mustafa Çiftçi’nin kaleminden çıkan Yahya Samancı direktörlüğündeki dizi Anadolu masalını ekranlara taşıyor.

Başrollerinde Berk Atan, Gülsim Ali, Nazlı Pınar Kaya, Cihat Süvarioğlu, Hazal Çağlar, Ferdi Sancar, Ecem Özkaya ve Semih Ertürk’ün yer aldığı dizi, küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının öyküsünü anlatıyor.

Dizideki tüm oyuncular başarılarıyla dikkat çekerken, Dilek karakterini oynayan Gülsim Ali sevilen isimler içinde yer alıyor.

2012’de Son Yaz Balkanlar dizisiyle oyunculuğa adım atan Gülsim Ali, toplumsal medya hesabından takipçilerinin sorusunu yanıtladı.

Ünlü oyuncu bir takipçisine verdiği karşılıkla, “Oyunculuğu bırakıyor mu?” sorusunu akıllara getirdi.

Karşılığı sevenlerini şüphelendirdi

Gülsim Ali kendisine yöneltilen “Oyunculuk haricinde hangi mesleği yapardın” sorusuna şöyleki karşılık verdi:

“Ailem ayakkabı ticaretiyle uğraşıyor ve ben de onlara epeyce yardım ederdim. Babaannem daima anlatır. Küçükken mağazalarımızda ayakkabı kutularından çekecek çıkarmış, ben de onları toplayıp insanlara satıyormuşum. Haliyle ben de ticaretle uğraşırdım muhtemelen. Hatta geçenlerde de aklıma bir fikir geldi bununla ilgili. İyisi…”
 
Üst