Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Gönül Dağı’nın Dilek’i kıvrak çıktı, dekolteli elbisesiyle fiziğini konuşturdu! ‘Aman kasabalı görmesin’

Beykozlu

New member
18 Şubat 1995 yılında Bulgaristan’da dünyaya gelen Gülsim Ali İlhan, Super Model yarışında Ford Modeli seçildi.

2012 yılında oyunculuğa adım atan Gülsim Ali İlhan, başrolünde Hazal Kaya’nın oynadığı Son Yaz Balkanlar dizisinde yer aldı.

Seddülbahir 32 Saat isimli dizide hemşire rolünü canlandıran Ali, Yusuf Çim ile bir arada 2016 yılında Hanım Köylü dizisinde İlkgün’e hayat verdi.

Diriliş Ertuğrul dizisinde hayat verdiği Aslıhan ile büyük bir üne kavuşan Gülsim Ali, 2019 yılında ise Payitaht Abdülhamid dizisinde Gülcemal olarak uzunluk gösterdi.

Şimdilerde Anadolu beşerinin kıssalarını anlatan Gönül Dağı’nda yer alan oyuncu, Dilek karakteri ile muvaffakiyetlerini taçlandırdı.

Masmavi gözleri ve uzun uzunluğu ile rol arkadaşı Berk Atan’la güzel bir ahenk sergileyen Gülsim Ali, birbirinden özel karelerini ise toplumsal medyadan yayınlıyor.

Toplumsal medya hesabından dans ettiği anları yayınlayan Gülsim Ali, simsiyah elbisesi yardımıyla göz kamaştırdı.

Gülsim Ali İlhan’ın sevinçli halleri

Özel bir çekim için kamera karşısına geçen Gülsim Ali İlhan, hoşluğu ile bir sefer daha göz doldurdu. Kusursuz makyajı ve giydiği siyah elbisesi ile parıldayan Gülsim Ali, hayranlarının içini ısıttı.

Sık sık özel çekimlerde yer alan Gülsim Ali’nin mavi gözlerini ortaya çıkaran makyajı yapılırken dans etmesi, hayranlarından yorum üstüne yorum aldı.


Ünlü oyuncuya, “Bu ne hoşluk bu ne kıvraklık” diyenlerin haricinde da diziye dair yorumlar geldi.

Kimileri, “Aman Dilek kasabalı görmesin” demekten kendisini alamadı. İlhan ise toplumsal medyanın kıssa kısmından hoşluğunu sergilemeye devam edecek üzere duruyor.
 
Üst