Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Gönül Dağı’nın Elif’i bacak dekolteli elbisesiyle nabız değiştirdi! ‘Diziyle alakası yokmuş, kız yıkılıyor’

Beykozlu

New member
Sevimli bir kasabada yaşayan sıcakkanlı ve sevecen Anadolu beşerinin öyküsünü anlatan Gönül Dağı, Sivrihisar’da çekiliyor.

Bozkırın kalemi” Mustafa Çiftçi’nin gün yüzüne çıkmamış hikayelerinden esinlenilerek senaryolaştırılan Gönül Dağı, kalplere dokunan anlara sahne oluyor.

Birbirinden yetenekli oyuncuları ağırlayan ve bozkırın bağrından kopup konutlara konuk olan dizide Zümre Meğreli, Elif’e hayat veriyor.

1998 yılında Ankara’da dünyaya gelen Meğreli, Ankara Üniversitesi Lisan Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Kısmı’ndan mezun oldu.

Tiyatro sahnesine çıkan Zümre Meğreli’nin asıl tanınması ise yer aldığı Gönül Dağı dizisi yardımıyla oldu.

Elif Hemşire’nin aile hasreti, aşkları ve kaybedişlerini muvaffakiyet ile anlatan Meğreli, Elif’e üzerine bir kıyafet üzere giydi.

Elif’in masumiyeti herkese geçerken, diziye daha sonradan dahil olan Serkan Kuru ile ahenkleri ise dizinin en sevilen yanı oldu.

Tabip Kenan’ın aşkına sahip çıkması ile güzelce çıkışa geçen Elif Hemşire, toplumsal medya paylaşımlarıyla mercek altına alındı.

Elif Hemşire’nin hoşluğu akılları aldı

Toplumsal medyasında az ancak öz fotoğraflar koyan Zümreli, hoşluğunu orada da gösteriyor.

Masmavi gözlerini ortaya çıkaran kıyafetler yeğleyen Zümre Meğreli, doğallığı ön planda tutuyor.

Tabiata ve denize tutkulu olduğu görülen Zümre Meğreli’nin kırmızı elbisesiyle çektirmiş olduğu kare hayli konuşuldu.


Meğreli’nin bu hallerini görmeye alışkın olmayan hayranları, “Diziden farklıymış” , “Çok güzelmişsin” şeklinde yorumlar yaptı.

Gönül Dağı’nın son kısımda Kenan’ın babası Muammer yüzünden kalbi kırılan Elif Hemşire, bir daha seyircilerin hüzünlü tarafı olmayı başardı.
 
Üst