Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Gönül Dağı’nın Elif’i bikinisiyle güneşlendi, kareleri peş peşe yayınladı! ‘Bu kız ne kadar açıldı’

Beykozlu

New member
Gönül Dağı dizisinin sevilen ismi Zümre Meğreli, 1998 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Elif Hemşire’ye hayat veren Meğreli, karakteri ve oyunculuğu ile beğeni topladı.

Elif Hemşire’nin hoşluğu ve sempatikliğini herkese yansıtan Zümre Meğreli, Gönül Dağı yardımıyla ününe ün kattı.

Meğreli’nin rol arkadaşı Serkan Kuru ile olan ahengi ise seyircinin hayran olduğu bir öteki bahis..

İkilinin aşkı ve hayata dair yaşadığı acı deneyimlerde buluşmaları, dizinin ismi üzere gönülleri fethetmeyi başardı.

Ankara Üniversitesi Lisan Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Kısmı’ndan mezun olan Meğreli, Gönül Dağı’ndan evvel ise biroldukça tiyatro sahnesinde uzunluk gösterdi.

Doğallığı seven yapısı, hoşluğu ve bilhassa hoş gözleri yardımıyla sevilen isim, toplumsal medya paylaşımlarıyla gündem oluyor.

Yazdan kalma kareleri yayınlayan ve denizde fazlaca eğlendiği görülen Zümre Meğreli, fiziği ve hoşluğu yardımıyla nazarannleri mest etti.

Zümre Meğreli’nin güzelliği

Gönül Dağı’nın suçsuz hemşiresi Zümre Meğreli’nin bikinili pozlarına yorum yağdı. Hoşluğunu konuşturan oyuncu, doğallığa verdiği kıymeti gözler önüne serdi.

Güneşin göz kamaştıran ışıkları altında kıyıda koşturan Meğreli, hayranlarını mest etti ve diziye atıf yapılarak yorumlar geldi.


Bazıları, “Seni bu biçimde Gedelli’ye almazlar” derken kimileri ise “Elif Hemşire’nin maşallahı varmış” demekten kendisini alamadı.

Gönül Dağı yardımıyla genç isimler içinde yıldızı parlayan oyuncu, meslek açısından tepe günlerini yaşıyor.
 
Üst