Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Gönül Dağı’nın nankör Meryem’i küçük elbisesiyle poz verdi, ortalık yangın yeri! ‘Rıfat’ın ahını aldın Meryem’

Beykozlu

New member
Sevimli bir kasabada yaşayan sıcakkanlı Anadolu beşerinin hikayesini anlatan TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı, her kısmıyla izleyicileri ekran başına kilitmeyi başarıyor.

Başrollerinde Berk Atan, Gülsim Ali, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Hazal Çağlar, Hüseyin Sevimli’nin yer aldığı Gönül Dağı dizisi, cumartesi akşamlarını renklendiriyor.

Birbirinden genç ve yetenekli isimlere fırsat tanıyarak hepsinin büyük bir üne kavuşmasını sağlayan Gönül Dağı dizisi, iki dönemdir reytinglerde rakiplerine höz açtırmıyor.

Dizinin son kısımlarında, gözleri açıldıktan daha sonra Rıfat’ı terk ederek onun divaneye dönmesine niye olan Meryem, izleyicileri tarafınca nankör ilan edilmişti.

Meryem’in kendisini terk edip Eskişehir’den ayrılmasına dayanamayan Rıfat’ın hali, hem ailesini hem sevenlerini birebir vakitte ekran başındakilerin yüreklerini dağlamıştı.

Dizinin yayınlanan son fragmanında; Rıfat’ın evlenmesi için köyden kasabaya yeni bir kız getirildi ve bu sahne izleyicilerin yüzünü güldürdü.

Rıfat bu hoşlar hoşu kızla nikah kıyarken, Meryem defterinin ise artık büsbütün geride kaldığı görüldü.

Meryem karakterini başarılı bir biçimde canlandıran ve kıssası bittiği için diziden ayrılan Sevilay Gültekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla isminden kelam ettirmeye devam ediyor.

Ouynculuğunun yanı sıra hoşluğu ve sempatikliğiyle de kendine hayran bırakan Gültekin, son olarak küçük elbisesiyle çekildiği kareleriyle gündeme geldi.

Küçük elbiseli pozuyla gorenleri mest etti

Turuncu saçları ve çilleriyle çok farklı bir hoşluğa sahip olan Sevilay Gültekin, Instagram hesabından küçük elbiseli pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu.

Hayranları tarafınca diziye fazlaca yakıştırılan ve geri dönmesi beklenen Gültekin’in paylaşımına, binlerce beğeni ve yorum geldi.

24 yaşındaki oyuncuya, ”Meryem’in gözü açılınca ömrü değişmiş”, ”Kız seninki evleniyor koş yetiş özür dile”, ”Rıfat’ın ahını aldın Meryem”, ”Diziye geri dön”, ”Çok güzelsin” yorumları yapıldı.
 
Üst