Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Gönül Dağı’nın Ramazan’ı Asuman’dan daha hoş olan aşkıyla poz verdi! ‘Sevgilin dekoltesiyle yaktı bizi’

Beykozlu

New member
23 Eylül 1990 yılında Konya’da dünyaya gelen Cihat Süvarioğlu, 2014’ten itibaren sinema ve dizi sinemalarda yer almaya başladı.

Sinema ve dizilerdilk evvel tiyatro sahnesinde uzunluk gösteren Süvarioğlu, 2019 yılında Masal Çiçeği ve Yüzleşme dizilerinde yer aldı.

Asıl çıkışını Gönül Dağı dizisinde hayat verdiği Ramazan karakteriyle yapan Süvarioğlu, kısa müddet içerisinde mesleğinin tepesine çıktı.

Ramazan’ın eğlenceli yanlarını ve hüzünlerini ustalıkla izleyiciye yansıtan Süvarioğlu’na Hazal Çağlar eşlik ediyor.

Asuman ve Ramazan’ın aşkı seyircinin izlemeyi en sevdiği sahneler içinde yer alıyor. Set haricinde da yakıştırılan ikiliden Süvarioğlu ise aşkı fazlacatan buldu.

Balca Yılmaz isimli hoş bir genç kızla sevgili olan Cihat Süvarioğlu, sık sık toplumsal medyadan paylaşım yapıyor.

Balca Yılmaz’ın hoşluğu ise dizide Asuman’a hayat veren Hazal Çağlar ile kıyaslandırılıyor.

Balca Yılmaz – Cihat Svarioğlu’ndan aşk dolu poz

Setin tatil edildiği günlerde soluğu Balca Yılmaz’ın yanında alan Cihat Süvarioğlu, özel hayatındaki memnunluğu çoğunlukla hayranlarıyla paylaşıyor.

Yılmaz’ın Almanya’da yaşadığı bilinirken, Süvarioğlu ise aşkını bir an olsun yalnız bırakmıyor.

Hatta Hazal Çağlar’ın fan sayfaları yayınladıkları kimi görüntülerde, Balca Yılmaz’ın sete geldiğini ve setteki herkesle arkadaş olduğunu gösterdi.


Doludizgin devam eden bu aşktan yeni bir kare geldi. Cihat Süvarioğlu’nun beyazlar içerisinde olduğu karede, Balca Yılmaz’ın giydiği rengarenk elbisesi göz doldurdu.

İkilinin hayranları, “Allah ayırmasın” , “Sevgilin hoşmuş Ramazan” , “Dekoltesi biraz fazla değil mi?” , “Asuman’a ne oldu?” üslubunda yorumlar yaptı.
 
Üst