Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Gönül Dağı’nın Zeynep’i göbeğini açtı, sere serpe kayalıklara uzandı! ‘Diziyle alakası yok’ dedirtti…

Beykozlu

New member
Yapımcılığını Ferhat Eşsiz’in, direktörlüğünü Yahya Samancı’nın üstlendiği TRT 1’in reyting rekortmeni Gönül Dağı dizisi, birbirinden hoş öyküleriyle cumartesi akşamlarını renklendirmeye devam ediyor.

Başrollerinde Berk Atan, Gülsim Ali, Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Hazal Çağlar, Cihat Süvarioğlu ve Ferdi Sancar üzere isimlerin yer aldığı Gönül Dağı dizisi, her kısmıyla izleyicilerin beğenisini kazanıyor.

Bozkırın ortasında yeşermeye çalışan sıcakkanlı ve sevecen Anadolu beşerinin hikayesini husus edinen Köprü Sinema imzalı dizi, birbirinden genç ve yetenekli isimlere fırsat tanıyor.

Aile kavramını ve aşkın en saf halini izleyicilere başarılı bir biçimde aktaran dizide Elif Hemşire’nin kız kardeşi olan Zeynep, sessiz, sakin halleri ve mücadeleci ruhu ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Anne ve babasız büyüyen, tüm zorluklara karşın avukat olmayı başaran ve ablasını her daim destekleyen Zeynep’in kıssası, izleyicileri derinden yaralıyor.

Zeynep karakterini ise başarılı oyunculuğunun yanı sıra duru hoşluğuyla de isminden kelam ettiren genç oyuncu Güliz Aybay canlandırıyor.

Rolü yardımıyla büyük bir üne kavuşan Güliz Aybay, toplumsal medyayı çok etkin kullanıyor.

Toplumsal medyada dizideki halinden pek farklı bir profil çizen Aybay, son paylaşımıyla gündem oldu.

Sere serpe uzanıp poz verdi

Kabiliyeti ve yemyeşil gözleriyle kendisine hayran bırakan Güliz Aybay, son olarak sere serpe kayalıklara uzanıp poz verdi.

Minicik kazağını kot pantolonla kombinleyen ve göbeğini açıkta bırakan Aybay’ın karesi, beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Instagram’da epey fazla takipçisi bulunmayan 24 yaşındaki oyuncuya, ”Diziyle alakası yok” yorumları yapıldı.
 
Üst