Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Gönül Dağı’nın Zeynep’i sere serpe çimlere uzandı, kusursuz fiziğini gözler önüne serdi! ‘Tablo üzere kadınsın’

Beykozlu

New member
9 Temmuz 1997 tarihinde dünyaya gelen Güliz Aybay, Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde oyunculuk eğitimi aldı.

Çocuklar Duymasın, Gülperi, Kelam, Jet Sosyete üzere kuvvetli üretimlerde uzunluk gösteren Güliz Aybay, 2019 yılında rol aldığı Yaralı Kuşlar dizisiyle dikkatleri üzerine çekti.

2020 yılında mülteci sıkıntılarını mevzu edinen ”Eflin” isimli kısa sinemadaki rolüyle büyük beğeni toplayan Güliz Aybay, şimdilerde TRT1’de yayınlanan Gönül Dağı dizisiyle izleyici karşısına çıkıyor.

Başrollerinde Gülsim Ali ve Berk Atan’ın yer aldığı dizide avukat Zeynep karakterine hayat veren Aybay, oyunculuğuyla alkış topluyor.

Elif Hemşire’nin kız kardeşi olan avukat Zeynep’in hikayesini izleyicilere başarılı bir biçimde aktaran Aybat, duru hoşluğuyla de kendine hayran bırakıyor.

Rolü yardımıyla büyük bir üne kavuşan genç oyuncu, toplumsal medyada ise dizideki halinden çok farklı bir profil çiziyor.

Sere serpe çimlere uzandı

Performansının yanı sıra yemyeşil gözleriyle nazarannleri büyüleyen Güliz Aybay, sere serpe çimlere uzanıp poz verdi.

Duru hoşluğunu ve kusursuz fiziğini gözler önüne seren Aybay’ın paylaşımı, büyük ilgi gördü.

Instagram’da fazlaca fazla takipçisi bulunmayan 24 yaşındaki oyuncuya, ”’Tablo üzere kadınsın”, ”Diziyle alakası yok”, ”Dizide niye kapalısın”, ”Ne kadar da uzun boylusun” yorumları yapıldı.
 
Üst