Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Günahsızlar Apartmanı 65. kısım fragmanı: Ceylan’ın sonu İnci üzere oldu, Han’ı kimse toparlayamaz artık!

Beykozlu

New member
Senaryosunu Deniz Madanoğlu ile Rana Mamatlıoğlu’nun kaleme aldığı Paklar Apartmanı dizisi, heyecan dolu kısımlarıyla milyonları ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun ”Madalyonun İçi” romanından TRT 1 ekranlarına uyarlanan Paklar Apartmanı dizisi, yayınlanan her kısmıyla toplumsal medyaya da damgasını vurmayı başarıyor.

Başrollerinde Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Aslıhan Gürbüz’ün yer aldığı OGM Pictures imzalı Günahsızlar Apartmanı, 5 Nisan Salı akşamı 65. kısmıyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Dizinin merakla beklenen 65. kısım fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Gülben’in sıhhat sorunları yaşadığı görüldü.

Esat, daima ablasına bakan Gülben’i, ”Kendini tehlikeye atmak istiyorsan buyur at lakin benim bebeğimin sıhhatini riske atamazsın sen.” diyerek azarladı.

Öte yandan Naci’nin odasında bir bayan nazarann Safiye, aldatıldığını düşünüp Naci’ye yüzükleri geri gönderdi.

Bu durum karşısında meczuba dönen Naci, Safiye’nin yanına gelip ondan hesap sorarken Han, Naci’yi meskenden kovdu.

Terapiste giden Han ve Ceylan, burada hararetli bir biçimde tartıştı. Ceylan’ın acısını küçümseyen Han, en büyük acıyı kendisinin yaşadığını söylemiş oldu.

Han’ın söylemiş olduklerine katlanamayan Ceylan, otomobiline bindi ve kaza yaptı. Han’ın koşarak Ceylan’ın yanına gitmesi ise akıllara İnci’nin vefat sahnesini getirdi. İşte Paklar Apartmanı 65. kısım fragmanı…


GÜNAHSIZLAR APARTMANI 64. KISIM ÖZETİ

Naci, Safiye’nin daha düzgün olduğunu görür görmez fazlaca sevinir ve dayanamayıp kapısına masraf. Hekim hanım, Safiye’nin konutu yaşanır hale getirmesi için ona dayanak olur fakat Safiye bunu başarabileceğinden emin değildir. Bir yandan da Hasibe’nin sesini bastırmakta zorlanırken, gece meskende hiç ummadığı biriyle burun buruna gelir.

Ceylan, Naci’nin telefonundan beri Han’ı düşünerek telaş ortasındadır. Kendini daha fazla tutamaz ve Safiye’yi ziyaret mazeretiyle apartmana sarfiyat. Bu ziyaretin ardındansa bir sefer daha kalbinin sesini dinlemeye karar verir lakin bu defa bir koşulu vardır.

Gülben ve Esat’ın bebeklerinin cinsiyeti yakında belirli olacaktır. Tüm aile heyecanla o günü beklerken bebeğin cinsiyeti hakkında yürütülen kestirimler Gülben’in kendini sorgulamasına sebep olur.
 
Üst