Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Hakan Ural gözünden sakındığı kızı Melisa’yı paylaştı! Hoşluğunu annesi Sibel Can’dan almış…

Beykozlu

New member
Ünlü sunucu Hakan Ural, şimdilerde Parıltı Tuğba Algül ile birlikte hafta içi her gün Kanal D’de yayınlanan ”Neler Oluyor Hayatta” programının sunuculuğunu üstlenıyor.

Yaptığı açıklamalarla sık sık magazin gündeminde kendine yer bulan Hakan Ural, geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

“BEN BUNUN BEDELİNİ ÖDEDİM”

Eski eşi ve iki çocuğunun annesi Sibel Can ile olan evliliği hakkında konuşan Ural, “Her gün her yerde haber oluyorduk. Ben bunun da bedelini ödedim” tabirlerini kullanmıştı.

Engin Can ve Melisa isminde iki çocuğu olan ünlü isim, açıklamasının devamında şunları söylemişti:

“Bir vakit içinder ana haberler benimle açılıyordu: ‘Sibel Can, Hakan Ural ile Miami’ye gitti!’ gibisinden. Her gün her yerde haber oluyorduk. Ben bunun da bedelini ödedim. Fazla şöhret olmak düzgün değil. Peki ben neyin peşinde olacağım. Paraya gereksinimim yok, şöhretle işim hiç yok, tillahını hayatışım, egomla ilgili bir derdim yok. Benim derdim; yaşadığım deneyim ve acıları mümkün olduğunca samimi olarak yaptığım yanlışla da, doğruyla da halkımızla istişare eder üzere paylaşmak.”


“BENİ GURURLA TEMSİL ETTİLER”

Çocukları hakkında da konuşan Ural, ”Çocuklarla çoğunlukla bir ortada olmaya çalışıyorum. En büyük emellerimden biri; çocuklarımın terbiyeli olması. Allah çocuklarımdan razı olsun, beni her ortamda gururla temsil ettiler. Hedeflerimde hedefe ulaştım. Çocuklarım, dört kardeş üzere, birbirlerine epey bağlı. Aslında kategorize etsen beynin yanar. Engincan ile Melisa tıpkı anne babadan. Sibel Hanım’ın ikinci evliliğinden Buyruk var. Benim ikinci evliliğimden falan, artık bunu yazıyla bile anlatamazsın. Doğallığı ortasında dört kardeşler işte.” demişti.


BABA – KIZ PAYLAŞIMI GELDİ

Toplumsal medyayı pek aktfi kullanan isimler içinde yer alan ünlü sanatçı Hakan Ural, artık ise kızı Melisa Ural ile yaptığı paylaşım ile gündeme geldi.

Kızıyla yıllar evvel çekildikleri bir kareyi Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan Ural, paylaşımına, ”Küçücüktü büyüdü… Hazır küçükken bol ölçüde sevip öpün daha sonra sevdirmeyip mızmızlanıyolar. Allah her insanın evladını bağışlasın. Güzel yazılar yazsın, iyi evlat olmalarını nasip etsin.” notunu düştü.


”ANNESİNİN KOPYASI”

Babasının paylaşımına kayıtsız kalamayan Melisa, babasının fotoğrafını kendi sayfasından paylaştı. Melisa’nın son hali ise dikkatlerden kaçmadı.

Melisa Ural’ı bakılırsanler, Sibel Can’ı işaret ederek, ”Annesinin kopyası”, ”Güzelliğini annesinden almış” üzere yorumlarda bulundu.
 
Üst