Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Hande Erçel’in uzunluklu poslu eski sevgilisi Art Sokaklar’ın yıldızıymış! Aşk büyük, sonu hüzünlü…

Beykozlu

New member
Süreç Sinema imzalı, direktörlüğünü Sadullah Celen’in üstlendiği, başrollerinde Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Hande Erçel ve Berk Atan’ın yer aldığı Güneşin Kızları, bize biroldukça yetenekli ismi kazandırdı.

Ağır bir drama sahip olan dizide yer alarak ekran macerasına başlayan Hande Erçel, hoşluğu ile gündeme bomba üzere düştü.

Selin Yılmaz karakterini canlandıran ve o periyot bir yıldız olacağının sinyalini veren Erçel, son olarak Sen Çal Kapımı dizisinde yer aldı.

Kerem Bürsin ile Sen Çal Kapımı dizisinde başarılı bir performans sergileyen Erçel, güldürü alanında kendisini ispatladı.

her insanın sevdiği, beğendiği ve finali ile üzüldüğü bir yaz dizisi olan Sen Çal Kapımı, Hande-Kerem aşkına vesile oldu.

İkilinin dizide tanıştıktan daha sonra başlayan aşkları uzun bir süre konuşuldu lakin geçtiğimiz günlerde bu münasebet bitmiş oldu.

Hatta Hande Erçel’in bu aşkın çabucak akabinde yeni bir bağa başladığı tez edildi. Fakat bu argümanlar gerçeklik kazanmadı.

Başarılı ve hoş oyuncunun bu ayrılık gelişmesinin akabinde bir devir sevgili olduğu Burak Serdar Şanal, gündeme getirildi.

SÜRATLİ VE ÇABUK BİTTİ

Hande Erçel ve Burak Serdar Şanal, bir periyot beraberydi. İkilinin birbirleriyle çok hoş ve samimi fotoğrafları var.

Fakat bu aşk uzun sürmedi. Sessiz sedasız başlayan aşk bir daha sessiz sedasız bitti.

Burak Serdar Şanal, şimdilerde Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan’a hayat veren Has Kaya ile birlikte.


ART SOKAKLAR’DA UZUNLUK GÖSTERDİ

Bir devir ayrılan lakin bir daha bir ortaya gelen Burak Serdar Şanal ve Mahsus Kaya’nın artık nikah masasına oturması bekleniyor.

İkilinin uzun süren ve ilgi çeken bağları, hayranlarını keyifli ediyor ve binlerce yorum alıyor. Has Kaya’ya epeyce aşık olduğu bilinen ve oyunculuk konusunda da kendisini kanıtlayan Şanal, bir devir Art Sokaklar dizisinde yer aldı.

Yeşil Deniz ve Rüzgarın Kalbi üzere üretimlerde rol alan Serdar Şanal, 2008 yılında Art Sokaklar dizisinde ‘Ceyhun’ karakterine hayat vermişti. Ceyhun, Hüsnü Çoban’ın büyük kızı Zeliş’in sevgilisiydi.
 
Üst