Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Hasret bitmiş oldu, EDHO ekranlara dönüyor! İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın başlayacağı tarih…

Beykozlu

New member
Altı dönem boyunca ekran macerasını sürdüren ATV’nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yedinci dönemiyle ekranlara dönmesi beklenirken ansızın yayından kaldırılmış ve ekranlara veda etmişti.

Direktör koltuğunda Onur Tan’ın oturduğu, heyecanın ve aksiyonun bir an olsun eksik olmadığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ani final sonucu, dizinin hayranlarını hüsrana uğratmıştı.

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Deniz Çakır üzere başarılı isimlerin yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden hayranlarını sevindirecek bir haber geldi.

Eski kısımları YouTube üzerinden yayınlanmaya devam eden efsane dizi, yine kısımlarıyla ekranlara dönüyor. Diziyi daha evvel hiç izlemeyenler yahut bir daha izlemek isteyenler ise dizinin yayın günü ve saatini merak ediyor.

Pekala Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ne vakit, saat kaçta, hangi kanalda başlıyor? İşte detaylar…

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ DİZİSİ NE VAKİT BAŞLIYOR?

Yayınlanan her kısmıyla reyting rekorları kıran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, tekrar kısımlarıyla ekranlara dönüyor.

kuvvetli oyuncu takımı ve sürükleyici senaryosuyla ekranlara damgasını vuran EDHO, 5 Nisan Salı gününden itibaren hafta içi her gün saat 19.45’te A2 kanalında yayınlanacak.
 
Üst