Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Hatice Şendil ve İsmail Demirci’li Güzellik dizisi birinci tanıtımı

Beykozlu

New member
Fox TV, döneme tezli bir imal daha ekliyor.

Yasak Elma ile reytinglerde yer bulan kanal, usta isimleri bir ortada buluşturduğu yeni dizisi için geri sayıma başladı.

Yaz dizileri içinde yerini alacak olan Güzellik, birinci tanıtımıyla dikkatleri çekmeyi başardı.

Yapımcılığını MEDYAPIM’ın üstlendiği, direktör koltuğunda Murat Öztürk’ün oturduğu, Güney Kore dizisi olan “The Queen’s House”tan uyarlanan “İyilik” dizisi, bir ihanet öyküsünü anlatacak.

Takımı netleşen dizide İsmail Demirci, Hatice Şendil, Sera Kutlubey ve Perihan Savaş yer alıyor.


Düzgünlük dizi konusu

Dizide İsmail Demirci, Murat karakteriyle izleyici karşısına çıkıyor. Görünürde memnun bir ailesi, eşi ve iki çocuğu olan Murat, aslında hiç de pak bir aile babası değildir.

Neslihan, Murat’ın eşidir. Yeterlilik yapmak için oturdukları meskenin yan tarafındaki küçük meskenlerini arkadaşı Damla’ya verir. Damla’nın Murat ile bağından habersiz olan Neslihan yalnızca bir yeterlilik yapmak istemiştir. halbuki ki kendi elleriyle hayli sevdiği kocasını metresinin kollarına yollar.

Murat ile Damla’nın yasak bağının öykünün kilit noktası olacağı dizide İsmail Demirci’ye başrolde Neslihan karakteriyle Hatice Şendil, Damla karakteriyle de Sera Kutlubey eşlik edecek.


Tanıtım yayınlandı

Dün akşam birinci tanıtımı yayınlanan dizide; Neslihan’ın (Hatice Şendil) dışardan bakıldığında süper, gıpta edilen bir ömrü vardır.

Neslihan da bu ilüzyona inanmış, kusursuz bir hayat sürdüğünü zannederken hayatta en güvendiği insanın, kocasının (İsmail Demirci) onu uzun vakittir aldattığını öğrenir.

Üstelik de kardeşi yerine koyduğu Damla’yla (Sera Kutlubey). Üstüne bastığı bütün taşlar yerinden oynar ve Neslihan doğruyu yanlışı, iyiyi kötüyü bir daha sorgulamak, bir daha manalandırmak zorunda kalır ki bir daha ayağa kalkıp, kendi için, ailesi için, çocukları için çaba edebilsin…
 
Üst