Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Hatice Şendil’i ekrana döndüren Uygunluk dizisi başlıyor! Yayın tarihi muhakkak oldu…

Beykozlu

New member
Fox TV, döneme savlı bir imal daha ekliyor.

Yasak Elma ile reytinglerde yer bulan kanal, usta isimleri bir ortada buluşturduğu yeni dizisi için geri sayıma başladı.

Yaz dizileri içinde yerini alacak olan Düzgünlük, birinci tanıtımıyla dikkatleri çekmeyi başardı.

Yapımcılığını MEDYAPIM’ın üstlendiği, direktör koltuğunda Murat Öztürk’ün oturduğu, Güney Kore dizisi olan “The Queen’s House”tan uyarlanan “İyilik” dizisi, bir ihanet öyküsünü anlatacak.

Takımı netleşen dizide İsmail Demirci, Hatice Şendil, Sera Kutlubey ve Perihan Savaş yer alıyor.

29 Nisan’da yayında

22 Nisan’da final yapacak Aşk Mantık İntikam dizisinin yerine 29 Nisan’da yayınlanmaya başlayacak Yeterlilik dizisi cuma günleri reyting yarışına girecek.


Yeterlilik dizisi tanıtım fragmanı

Dizinin birinci tanıtımında Hatice Şendil’in canlandırdığı Neslihan’ın dışardan bakıldığında harika, gıpta edilen bir ömrü vardır. Neslihan da bu illüzyona inanmış, kusursuz bir hayat sürdüğünü zannederken hayatta en güvendiği insanın, İsmail Demirci’nin canlandırdığı kocası Murat’ın onu uzun vakittir aldattığını öğrenecektir.

Yeni fragmanda ise ayakkabı dizayncısı Murat, defile öncesinde Sera Kutlubey’in hayat verdiği Damla ile herkesten uzakta otomobilde vakit geçirmektedir. Murat’ın Damla’ya tasarladığı ayakkabıyı defilede en kıymetli modül olarak sergileyeceğini söylemesi sevgilisini epey sevindirir.

Ama Neslihan Murat’ın kendisini Damla ile aldatmasını öğrenmesiyle planlar değişir ve defilede Damla’yı büyük bir sürpriz beklemektedir.
 
Üst