Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Havalimanları kaybolursa ne olur? David Bisbal müziğiyle bizi bu varsayımsal senaryoya götürüyor

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
“Eğer uçabiliyorsam neden yürümem gerekiyor?”


David Bisbal yeni bir tura dalmış durumda. Volaré Turu 2024. Ancak havalimanları olmasaydı konserlerin tüm lojistiği büyük bir aksama yaşayacaktı. Belki konserlerinin bile iptal edilmesi gerekecekti.

Yaratıcı ajans M&C Saatchi, Almería'lı şarkıcıyı bu varsayımsal senaryoya dahil ederek, kampanyası için yeni Aena reklamının hikâyesinin baş kahramanı ve yol gösterici konusu oldu. Havaalanı olmayan bir gün. Sanatçının karakteristik özelliği olan kişisel ve şaşmaz üslubuyla reklamı video klip formatında sundular ve şarkıyı Bisbal seslendirdi. yürüyeceğimmarşı selamlayarak Uçacağım.


Bisbal, “Birdenbire havaalanı ortadan kayboldu ve beni sonsuz zeminde yürümeye zorladı” diye şarkı söylüyor. Orijinal cover şarkının sözleri “Uçuşsuz bir tur istemiyorum, yaşamaksız” diyor. Video klip Tambleque (Toledo) ve Pedraza'da (Segovia) çekildi ve bizi kayıp bir havaalanının bıraktığı uçsuz bucaksız boşluğa, uçamadıkları için planları yarıda kalan insanların toplandığı bir ortama götürüyor.

Uzun zamandır beklenen Erasmus'unun hüsrana uğradığını gören bir öğrenci, iş gezisine zamanında gelemeyecek bir yönetici, bu yaz bir araya gelemeyecek bir aile… Havalimanlarının önemi şüphesiz bunun çok ötesindedir. ekonomik alan. Terminallerin olmaması, her bireyin kişisel ve iş yaşamını, turizmi, elektronik ticareti, tıbbi malzeme, ilaç ve organ taşımacılığını etkileyecektir; eğlenceye, kültüre… Aena, farklı dillerin, kültürlerin ve geleneklerin birbirleriyle iletişim halinde olmasının bizi daha anlayışlı, hoşgörülü, saygılı ve sonuçta daha barışçıl bir toplum haline getirdiğini vurguluyor.

 
Üst