Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Hazal Subaşı eğilirken frikik verdi, göğüsleri açıldı! Instagram coştu: “Şampiyonlar Ligi”

Beykozlu

New member
2 Mayıs 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Hazal Subaşı, İzmir İktisat Üniversitesi Halkla İlgiler ve Reklamcılık Kısmı’ndan mezun oldu.

13 yaşındayken babasını trafik kazası niçiniyle kaybeden Subası, 2015 yılında katıldığı Miss Turkey müsabakasında üçüncü seçildikten daha sonra oyunculuğa adım attı.

ilk vakit içinderda günlük dizi İsmini Sen Koy’da yer alan Subaşı, Zehra Kaya’ya hayat verdi.Başarılı ve hoş isim, bu günlük dizi yardımıyla ismini duyurmayı başardı.

Akabinde Bir Umut Kâfi isimli projede yer alan Hazal Subaşı, Halka ile kendisini bir defa daha gösterme fırsatı buldu.

Ancak Hazal Subaşı’nın asıl tanınmaya başladığı dizi, Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur oldu. Subaşı burada, Irmak Bursalı’ya hayat verdi.

Şimdilerde TRT ekranlarda yayınlanan Kasaba Doktoru’nda uzunluk gösteren Hazal Subaşı, Netflix için hazırlanan Sıcak Bas’ta da yer aldı.

Sıcak Bas’ta gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu, Mevte Kime Yakışır ve Berbat Adamın 10 Günü projelerinde de uzunluk göstermeye hazırlanıyor.

Bu projelerinden dolayı ünlenen Hazal Subaşı, mecmua çekimlerinde aranan yüzü haline geldi. Son olarak yaptığı çekimden bir karesini paylaşan Subaşı, frikik verdi.

Bu pozun akabinde katıldığı bir ödül merasiminde de çektirmiş olduğu kareleri yayınlayan hoş isim, nazarannleri büyülemyi başardı.

Hazal Subaşı ışıltısı

Güzel oyuncu Hazal Subaşı, hayranlarını bir sefer daha mest etti. Evvel özel bir mecmua çekimi için kamera karşısına geçen Subaşı, derin göğüs dekoltesiyle frikik verdi.

Oyuncuya hayranlarından yorumlar yağdı. Son pozunda ise ödül aldığı bir merasimde çektirmiş olduğu karelerini paylaştı.

Hazal Subaşı’nın hayranları, ödül almasını tebrik ederek hoşluğuna kalp emojileri koymayı da ihmal etmedi.
 
Üst