Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Hercai’nin yıldızı Ebru Şahin sere serpe yere uzandı, derin yırtmaçlı pozuyla akılları aldı! ‘Hatun yıkılıyor’

Beykozlu

New member
18 Mayıs 1994 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Ebru Şahin, İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nden mezun olduktan daha sonra oyunculuk eğitimi aldı.

Birinci oyunculuk tecrübesini 2016 yılında rol aldığı Kan Parası sineması ile yaşayan Ebru Şahin, akabinde Babam sineması ve Savaşçı dizisinde uzunluk gösterdi.

ondan sonrasında başrolünü Akın Akınözü ile paylaştığı Hercai dizisinde rol alan Ebru Şahin, dizide hayat verdiği Reyyan karakteriyle ismini geniş kitlelere duyurmayı başardı.

Şimdilerde başrolünü Edip Zirveli ile paylaştığı Destan dizisinde uzunluk gösteren Şahin, dizide Akkız karakterini canlandırıyor.

Oyunculuğu kadar hoşluğuyla de kendine hayran bırakan Şahin, toplumsal medyayı çok faal kullanıyor.

NBA kadrolarından Cleveland Cavaliers forması giyen Cedi Osman ile evlilik hazırlığı yapan hoş oyuncu, mert paylaşımlarıyla isminden kelam ettiriyor.

Sere serpe yere uzandı

Instagram’da 4 milyon takipçisi bulunan Ebru Şahin, derin yırtmaçlı elbisesiyle sere serpe yere uzanıp poz verdi.

Kıvırcık saçları ve fit fiziğiyle mest eden Şahin’in yavuz paylaşımı, binlerce beğeni ve yorum aldı.

Hoş oyuncuya, ”Hatun yıkılıyor”, ”Bu kadar hoş olamazsın ya”, ”Manken olmak için doğmuşsun”, ”Dünyanın en kusursuz fiziği” halinde yorumlar yapıldı.
 
Üst