Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Hijolusa tarihi bir birleşmede rol alacak ve 800 işi yönetecek

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
Şirketlerin, evet şirketlerin de kapanmasıyla Leon'u yıllardır boğan kasvetli endüstriyel manzara göz önüne alındığında, 8 Nisan Pazartesi günü Patatas Hijolusa'nın sektöre konsolidasyonuyla iyi haber açıklandı.

Şirket, Agrícola Villena (Alicante, 1919) ve Natuber (Álava, 1997) ile birleşerek Somos Hijolusa'yı 2023'te 200 milyon Euro'dan fazla ciroyla ve ülke çapında 800 istihdam yaratarak İspanya'da sektör lideri haline getirdi. .


NordCasting'in 2023'te kapatılacağının duyurulması ve yakın zamanda Valles del Esla et işinin sona erdirilmesinin duyurulmasının ardından, bu iş grubu Leonese toplumuna bir iyimserlik mesajı gönderiyor. Patatas Hijolusa, 2023 yılında halihazırda 267 çalışandan oluşan bir personeli yönetiyordu.

Leonese şirketi, İspanya'daki taze, kaliteli patates pazarında satılan kilo ve ciro açısından zaten liderdi; Aynı zamanda La Barca de la Florida'da (Cádiz) bir üretim merkezi bulunan Alicante'li şirket, İspanya'da havuç, pırasa, kereviz, yaban havucu, lahana, şalgam, şalgam, pişmiş tepsilerin yetiştirilmesi, işlenmesi ve pazarlanmasında bir referans noktasıdır. ve çubuklar, havuç; Bask şirketi ise İspanyol otel ve restoran sektörünün lider markası olarak Horeca sektörüne yıkanmış, soyulmuş, kesilmiş ve paketlenmiş taze patatesleri taze kesilmiş ürün olarak sunuyor.


Uluslararası bahis



Somos Hijolusa, bu entegrasyonun nasıl “İspanyol kırsalı için daha büyük destek ve fırsatlara dönüşeceğini, gruba ürünlerini çeşitlendirme ve potansiyel pazarını genişletme, kaliteyi yol gösterici eksen olarak sürdürme olanağı sunacağını” kutladı ve temel sütunları zaten duyurdu. iş grubunun faaliyetlerini sürdürecek olan: “garanti, yenilik, sağlıklı ve dengeli beslenme, sürdürülebilirlik/KSS ve uluslararası misyonu.”

Böylece Patatas Hijolusa, küresel bir referans olma hırsıyla kanatlarını İspanya'nın her yerine yayıyor.

Ayrıca grup, Proa Capital yatırım fonunun hissedarlıktaki önemini ve bunun “Ar-Ge projelerini artırmanın yanı sıra bu şirketlerin önemli ölçüde büyümesine ve önemli bir ulusal ve uluslararası referans olarak konsolidasyonlarına” nasıl yol açtığını kabul etti. Şirketin teknolojik dönüşümünü hızlandırın.
 
Üst