Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Hudutları zorladı! Melisa Döngel siyah mayosuyla Instgaram’ı yaktı geçti.. Hoşluğuna övgüler yağdı

Beykozlu

New member
18 Eylül 1999 yılında İstanbul’da dünyaya gelen hoş oyuncu Melisa Döngel, , Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi’nde eğitim aldı.

Oyunculuk üzerine eğitim aldıktan daha sonra 2016’da Hangimiz Sevmedik isimli dizide rol alan hoş isim, çabucak sonrasında Art Sokaklar’da uzunluk gösterdi.

2017-2019 yılları içinde FOX’ta yayınlanan Bizim Kıssa dizisinde hoşluğu ile dikkati çeken Döngel, yavaş yavaş parlamaya başladı.

Asıl ününü Sen Çal Kapımı dizisinde yakalayan Melisa Döngel, Aşk Mantık İntkam dizisinde ise başrolü kaptı.

Bir devir babasının kendisini taciz ettiğine yönelik açıklamaları ile gündem olan Döngel, Aşk Mantık İntikam’dan daha sonra ekranda yer almadı.

bir daha ekranlara dönmek için sabırsızlıkla bekleyen oyuncu, şeklini değiştirerek dikkatleri üzerine çekti.

Sarı saçları ile Seda Sayan’a benzetilen ve dudak estetiği yaptırdığı görülen Melisa, şu sıralar tatilin keyfini sürüyor.

Tatildeyken çektirmiş olduğu kareleri paylaşan oyuncu, toplumsal medya üzerinden herkesi büyülemeyi başardı.

Melisa gösteri yaptı

Daha evvel Aşk Mantık İntikam dizisinde Çağla karakterini canlandıran 22 yaşındaki genç oyuncu Melisa Döngel’den derin göğüs dekolteli mayolu paylaşım geldi.

bir hayli ünlü ismin de yorum yaptığı Döngel’in paylaşımı kısa müddette beğeni yağmuruna tutuldu.

Güzelliğini ortaya çıkaran ve sonları zorlayan Döngel için, “Kılıç üzere keskin” diyen hayranları, kalpli emojiler yollamayı ihmal etmedi.
 
Üst