Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Ibex 35, ABD TÜFE’sini öğrendikten sonra %0,26 düşüşle kapandı

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
12 Ekim 2023 Perşembe, 19:12.


Yorum








olman gerekiyor kayıtlı Bu işlevselliğe erişmek için.


Giriş yapmak











  • Bağlantıyı kopyala






  • Naber






  • Facebook






  • X






  • LinkedIn






  • Telgraf

Ibex 35, tüm tatil gününü olumlu bir şekilde işlem yaparak geçirdikten sonra 9.336 puanda konsolide olmasına rağmen bu tatili 12 Ekim Perşembe günü %0,26’lık bir düşüşle kapattı.

İspanyol seçici gün boyunca 9.400 puanı aşmayı başardı, ancak ‘yeşil’ ABD’den gelen enflasyon verilerini öğrendikten sonra parlamayı bıraktı; enflasyon verileri Eylül ayında bir önceki ayla aynı şekilde %3,7’de kaldı ancak analistleri biraz aştı. tahminler.


Bu perşembe günü ayrıca, Birleşik Krallık’ın Gayri Safi Yurtiçi Hasılasının (GSYİH) Ağustos ayında, ekonominin hizmetler sektörü nedeniyle %0,6 oranında düştüğü bir önceki aya kıyasla %0,2 oranında arttığı ve dizel fiyatlarının da düştüğü biliniyordu. Üç aydan uzun bir süreden beri ilk kez yüzde 0,3 düşerken, benzin neredeyse yüzde 2 düştü.

Böylece piyasa kapanışında en çok yükselen değerler Rovi (+%1,88), Indra (+%1,48) ve Banco Sabadell (+%1,35) oldu. Diğer tarafta en büyük düşüşler AcelorMittal (-%3,94), Solaria (-%3,30) ve Acciona Energías Renovables’ta (-%2,17) kaydedildi.






Yorum





Hata bildir
 
Üst