Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

‘İlah mısın silah mısın’ Aras Bulut İynemli’nin ağabeyi Orçun’un karizmasıyla sollayan kareleri…

Beykozlu

New member
Yıldızı bir cips reklam sineması ile parlayan Aras Bulut İynemli, en büyük çıkışını O denli Bir Geçer Vakit Ki dizisindeki “Mete” rolüyle yakaladı.

Aslında İstanbul Üniversitesi Uçak Mühendisliği mezunu olan Aras Bulut İynemli, oyunculuk mesleğine ilerleyerek başarılı projelerde yer almıştır.

Mahmut ile Meryem, Mükemmel Yüzyıl, Maral: En Hoş Öyküm üzere dizilerde rol alan İynemli, İçerde ve Çukur dizileriyle mesleğini doruğa taşıdı.

Özellikle Çukur dizisindeki Yamaç Koçovalı karakteriyle milyonların gönlüne taht kuran başarılı oyuncu, Disney+ için çekilen ve 2023 yılında yayınlanacak olan Atatürk dizisinde başrol oynamaya hazırlanıyor.

Bige Önal ile bir dargın bir barışık ilgi yürüten Aras Bulut İynemli’nin özel hayatı hayranları tarafınca yakından takip ediliyor.

3 çocuklu bir ailenin ortancası olan Aras Bulut İynemli’nin ağabeyini nazarannler, karizması karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Karizma genetik

Aras Bulut’un kendisi üzere oyuncu olan ağabeyi Orçun İynemli, birinci oyunculuk tecrübesini 2000 yılında rol aldığı Koçum Benim dizisi ile hayatış; O denli Bir Geçer Vakit ki, İsmi Memnunluk, Avrupa Yakası ve Hırsız Polis dizilerinde de rol almıştır.

İki oyuncu içindeki kan bağını bilmeyenler, birbirlerine olan benzerliklerini gördüğünde pek şaşırıyor.

İynemli kardeşlerin güzelliği ve karizmaları emsal olsa da, Orçun İynemli’yi nazarannler,”Aras Bulut’u sollamış” yorumunda bulunuyor.

İşte Aras Bulut İynemli’nin ağabeyi Orçun İynemli’den kareler…








 
Üst