Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Imaginarium İspanya'da perdeleri sonsuza kadar indiriyor

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
İki kapı. Biri büyük biri küçük. En nadir eseri bulmak için koridorlarda yürüyün. Ve herkesin okul teneffüsünde sahip olduğu şey. Imaginarium oyuncak mağazasını düşünen her çocuğun aklına bu gelir. Ancak bu 'mini deneyim' geri dönmeyecek. En azından İspanya'da.


Şirket, sosyal ağları aracılığıyla İspanya'daki tüm mağazalarında büyük ve küçük perdeleri kapatacağını duyurdu. «Sevgili aileler, anneler, babalar, büyükanneler… Web sitemizin birkaç gündür çalışmadığını fark etmişsinizdir. Son ana kadar, son nefesimize kadar 'düğmeye basıp veda etmeye' dayandık” diye Facebook hesaplarında yazdılar. Popüler oyuncak mağazasından yapılan açıklamaya şöyle devam edildi: “Karışık duygularla dolu bir kalple ve yıllar sonra, Imaginarium'un sona erdiğini size bildirmekten üzüntü duyuyoruz.”

30 yılı aşkın bir süredir evdeki küçüklerin değil, küçüklerin en sevdiği yerlerden biri olduktan sonra, kendi tasarımı ve markasıyla katma değerli çok kanallı bir perakende şirketi olarak Zaragoza'da doğan oyuncak mağazası, kapılarını kesin olarak kapatacaktır. Bunu, 2022 yılına kadar Alternatif Hisse Senedi Piyasası'nda listelendikten sonra yapar, o tarihte hariç tutulur.

20 ülkede 800'e yakın çalışan, 420 mağaza… Bunlar Imaginarium'un biriktirdiği en iyi veriler ve şirketin “en içten şükranlarını” göstermek istemesinin nedeni. Yalnızca “yıllar boyu sadakat, sadakat ve destekleri” için değil, aynı zamanda şirketten geçen tüm personele, “sıkı çalışmaları ve özverileri” ve “sonuna kadar mücadele etmeleri” için teşekkür ederiz. , son dakikaya kadar. Oyuncak şirketi veda açıklamasında, “Sizin ve çocuklarınızın hayatının bir parçası olmak, oyuncaklarımızla onlara neşe ve eğlence dolu anlar yaşatmak bizim için bir onur ve ayrıcalıktı” dedi.


Şirket, “Minnettarlıkla ve bu dünyayı daha iyi hale getirmeye katkıda bulunduğumuzu bilerek veda ediyoruz.” diye vurguladı. İnternet sitesini de kapatan oyuncak firması, olay yaşayanlar için müşterilerinin kullanımına açık bir e-posta adresi ([email protected]) açtı.

Imaginarium perdeleri indirmek zorunda kalan tek oyuncak şirketi değil. Ve bu tür bir şirket İspanya'da en iyi zamanını yaşamıyor. Bunun bir örneği, Mart ayında Ticaret Mahkemesi'ne gönüllü iflas davası açan ve şirketin 186 çalışanının tamamının işine son verilmesi için toplu işten çıkarma prosedürü başlatan Poly Juguetes'tir.

The Entertainer, Early Learning Center ve Addo'yu da içeren bir marka ailesi olan Teal Group Holdings'in bir parçası olan oyuncak şirketi, otuza yakın mağazasının bulunduğu İspanya'da işini sürdürmenin şu anda “yararsız” olduğunu düşünüyor. bunun için doğru koşullar değil.
 
Üst