Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

iRiego Yeni Nesil, Junior Konseyinin dördüncü edisyonunu düzenliyor

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
19 Nisan 2024 Cuma 12:29








olman gerekiyor kayıtlı Bu işlevselliğe erişmek için.


Giriş yapmak











  • Bağlantıyı kopyala






  • Naber






  • Facebook






  • X






  • LinkedIn






  • Telgraf

17 Nisan Çarşamba günü, tarımsal arazilerin sulama yönetimi, kurulumu ve bakımına adanmış iRiego Yeni Nesil şirketi, Leonés Okulu'ndan toplam 10 lise öğrencisinin ve Kuruluşun yönetim ekibi, vizyon ve fikirlerinin katkıda bulunduğu bir şirket konseyi düzenledi.

Bu Çarşamba günkü oturumda, iRiego'nun yönetim kurulu üyelerinin temsil edildiği, genel müdür Carolina Angulo, yönetici Paco Fernández, finans direktörü Alberto Gallego ve yönetim kurulunun temsil edildiği gerçek bir yönetim kurulunun işleyişi simüle edildi. insanlar ve değerler departmanı müdürü María Casado ve yardımcı danışmanlar.

Bu oturumda iRiego şirketinin büyümesi ve genişlemesi, finansal gelişimi ve gelecekteki çalışma alanları gösterilerek operasyonu duyuruldu.

Öğrenciler aynı zamanda bir şirketin işleyişini yakından görme, geleceğe yönelik kaygılarını paylaşma ve mevcut ve gelecekteki iş kollarının işleyişine fayda sağlayacak yenilikçi fikirlere katkıda bulunma fırsatı buldu.


Günün sonunda, kırsal dünyanın etkileyicisi ve çiftçisi @Agripilar, ağlardaki büyümesi, birincil sektörün önemi ve kırsal kesimin bugün karşı karşıya olduğu sorunlar hakkında çok ilginç bir konuşma yaptı.

Bu girişimle öğrencilerin gerçek rakamları ve süreçleriyle gerçek bir şirketin ne olduğunun farkına varmaları ve şirketlerin kendi yaklaşımlarında başarılı ve başarısız olan normal insanlardan oluştuğunu doğal bir şekilde anlamaları amaçlanmaktadır. ve bunun bir şirketin temel özelliği olmadığını, daha ziyade yeni hedeflere ulaşma azmi ve neşesi olduğunu.

Bir diğer hedef ise gençlerin, Leon'dan veya herhangi bir kırsal bölgeden, iRiego'nun başardığı gibi, rekabet ettikleri pazarda lider olan, ulusal düzeyde konsolide edilmiş teknolojik şirketler yaratmanın mümkün olduğuna inanmasıdır.

León'u harika şirketler yaratacak harika bir şehir olarak tanıtmaya devam etmek için bu Junior Council'den geleceğin girişimcilerinin çıkıp çıkmayacağını kim bilebilir?





Hata bildir
 
Üst