Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

İş Müfettişi, Glovo Savcılığı'na işçilere karşı işlediği iddia edilen suçları bildirdi

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
10 Nisan 2024 Çarşamba, 15:10.





Yorum








olman gerekiyor kayıtlı Bu işlevselliğe erişmek için.


Giriş yapmak











  • Bağlantıyı kopyala






  • Naber






  • Facebook






  • X






  • LinkedIn






  • Telgraf

İşçi Partisi kaynaklarının Europa Press'e verdiği bilgiye göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Müfettişi, Eyalet Başsavcılığı'na Glovo'nun ticari şirketlerinin işçi haklarına karşı suç işlemiş olabileceğine dair güvence veren bir rapor gönderdi.

'El País'in bu Çarşamba günü bildirdiği üzere rapor, kendilerine göre maaşlı çalışan olması gereken ancak serbest meslek sahibi işçi olarak faaliyet gösteren yüzlerce özel vakayı detaylandırıyor ve Barselona Eyalet Savcılığı konuyu inceliyor.


Denetim eylemlerine göre Glovo, teslimat işçilerinin çalışan işçi olarak tanınmasına yönelik gereklilikleri yerine getirmediği için Ceza Kanununu ihlal edebilir.

Şirket kaynakları Europa Press'e “bu konuyla ilgili herhangi bir bilgi veya bildirim almadıklarını”, bu nedenle bu sorundan haberdar olmadıklarını ve gerçekleşmesi halinde iletişimin içeriğini inceleyeceklerini söylediler.


“Ülkemizin yönetimleri ve temsilcileriyle açık ve yapıcı bir diyaloğu sürdürme konusundaki tam isteğimizi yineliyoruz.”





Yorum





Hata bildir
 
Üst