Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Işık Viral’e bağlanan adam: Benimle bağlantıya girmeyen eşimi aldattım, pişmanım

Beykozlu

New member
Beyaz TV’de Parıltı Viral’in sunuculuğunu yaptığı ‘Hayatta Her Şey Var’ programı, bir daha bir itirafla gündem oldu.

İlişki ve cinsellikle ilgili taktikler veren Esra Ezmeci ile birlikte, yayına bağlanan izleyici dinleyen Viral, söylenenlerin karşısında şaşkına döndü.


İsmini vermek istemeyen erkek izleyici, eşiyle alakasından bahsetti.

23 yıllık evli olduğunu ve 3’üncü çocuklarının olduğunu belirten şahıs, 4 yıldır eşiyle bir birlikteliğinin olmadığını söylemiş oldu.

“Pişmanım”

Erkek olarak bir kusur yaptığını ve eşini aldattığını itiraf eden seyirciye soru yönelten Parıltı Viral, “Niye cinsel birlikteliğiniz yok? eşinizin bir rahatsızlığı mı vardı?” dedi.

Yayındaki kişi ise, “Eşimin bir rahatsızlığı yoktu. Benim de hatamdı. Pişmanım.” formunda konuştu.


“Cinsellik manasında bir rahatsızlık duyuyorum”

Eşinin bu durumu nasıl öğrendiğini ve süreci anlatan izleyici, “Telefondaki numarayı aramış o denli öğrendi. Bir kez bir ortaya geldik aslına bakarsanız. Telefondan bulduğum bir numaraydı. Eşimle olmayınca, cinsellik manasında bir rahatsızlık duyuyorum. Yanına vardığımda kendisini çekiyor.” sözlerini kullandı.


“Cinselliği yaşamak zorundayız”

Bunun üzerine Esra Ezmeci de, “Kimse cinselliğin bir muhtaçlık olmadığını söyleyemez. Bu bize doğuştan verilmiş bir dürtü. Bunu yaşamak zorundayız.” dedi.
 
Üst