Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Kanal D Haber’in hafta sonunda senelerca onu izledik! Beğenilen Atasoy’un yeni mesleği ‘Ne alaka’ dedirtiyor…

Beykozlu

New member
15 Nisan 1986 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Beğenilen Atasoy, İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat Kısmı’ndan mezun oldu.

Yüksek lisans eğitimini ABD’de tamamlayan Atasoy, televizyonculuğa ise 2009 yılında Beşiktaş TV’de başladı.

2011 yılında CNN Türk’e transfer olan hoş isim, Ocak 2013’te Mehmet Ali Birand’ın vefatının akabinde CNN Türk’teki bakılırsavinden ayrıldı ve Kanal D Haber Merkezi’nde çalışmaya başladı.

Hafta sonu Kanal D Ana Haber Bülteni’ni sunan Beğenilen Atasoy, her insanın sevdiği ve tanıdığı spikerlerden bir tanesiydi.

2018 yılında döndüğü CNN Türk kanalından 26 Haziran 2020 tarihinde ayrılan Atasoy, şimdilerde yeni bir işin heyecanını yaşıyor.

Atasoy’un yeni mesleğini duyan hayranları şaşkınlıklarını gizleyemezken, genç spikerin bir çok keyifli olduğu görüldü.

Beğenilen Atasoy’un yeni mesleği

Bayan girişimcilerden Ayşe Kefli ile birleşen Beğenilen Atasoy, Mart 2020 tarihinde yeni bir marka kurdu.

Kurulan marka yardımıyla lüks kıyafetler, satın almadan kısa müddetliğine kiralanıp kullanılabiliyor. Türkiye’de lüks kiralık kıyafet aboneliği modelini başlatan markanın ayrıyeten 400 bin dolar yatırım aldığı biliniyor.


Buna göre; marka envanterinde bulunan 4 adet kıyafeti sabit fiyat karşılığı 1 ay boyunca kiralıyor ve sınırsız kullanım hakkı veriyor.

1 ay sonunda ise eserler kuryeyle platforma üye olan bireyden alınıyor ve kullanıcıya seçtiği 4 yeni eser geri teslim ediliyor.
 
Üst