Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Kara Tahta’nın Bekir’i Kerem Arslanoğlu’nun eski aşkı Harika Yüzyıl’dan çıktı! Hoşluğuyla parmak ısırtıyor

Beykozlu

New member
9 Kasım 1989 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Kerem Arslanoğlu, Kadir Has Üniversitesi Oyunculuk kısmından mezun oldu.

Oyunculuğa 2010 yılında Art Sıradakiler dizisiyle başlayan Kerem Arslanoğlu; sonrasındasında Farklı Desenler, Öğretmen Kemal, Bulutların Ötesi, Nizama Adanmış Ruhlar, Kurşun, Hay Sultan ve Destan üzere dizilerde rol aldı.

Son Mektup, Bölük, Kurşun, Love, Death and Tomatoes üzere sinema sinemalarında de rol alan Kerem Arslanoğlu, şimdilerde TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kara Tahta dizisinde rol alıyor.

Başrolünü Furkan Andıç ve Miray Daner ile paylaştığı dizide hayat verdiği Bekir karakteriyle izleyicilerin nefretini kazanan Arslanoğlu, oyunculuğuyla göz dolduruyor.

Performasının yanı sıra yakışıklılığıyla da beğeni toplayan Arslanoğlu’num özel ömrü, izleyiciler tarafınca merak ediliyor.

Hakkında araştırma yapanlar, güzel oyuncunun bir periyot aşk yaşadığı ismi gördüklerinde ise şaşkınlık yaşıyor.

Kerem Arslanoğlu ve Hande Doğandemir aşkı

Kerem Arslanoğlu, Aralık 2019’da kendisi üzere oyuncu olan Hande Doğandemir ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Kerem Arslanoğlu ve Hande Doğandemir çifti, aşklarını toplumsal medyadan ilan etmişti.

Ancak ünlü çiftin beraberlikleri uzun sürmemişti. Uzun vakittir beraberliklerindeki problemleri aşmaya çalışan çift, bir süre orta vermişti.

Ancak sorunlarını tahlile kavuşturamayan ikili, Haziran 2020’de yollarını ayırmıştı.

Muhteşem Yüzyıl: Kösem dizisinde Hatice Turhan Sultan karakteriyle isminden kelam ettiren Hande Doğandemir, son olarak Annemizi Saklarken dizisiyle izleyici karşısına çıktı.
 
Üst