Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Kiraz Mevsimi’nin Ayaz’ı Serkan Çayoğlu imaj değiştirdi! Son haliyle genç kızların kalbini çalıyor…

Beykozlu

New member
Almanya’da bulunan Erlangen Üniversitesi’nin İktisat kısmından mezun olan Serkan Çayoğlu, oyunculuğa yöneldi ve Ümit Çırak, Dolunay Soysert üzere isimlerden profesyonel oyunculuk eğitimi aldı.

Birinci oyunculuk tecrübesini Kuzey Güney dizisinde Merve Boluğur’un İtalya’dan gelen arkadaşı Rafael karakteriyle yaşayan Serkan Çayoğlu, ondan sonrasında Zeytin Zirvesi’nde rol aldı.

2014 yılında başrolünü Özge Gürel ile paylaştığı Kiraz Mevsimi dizisinde hayat verdiği Ayaz karakteriyle büyük bir üne kavuşan Çayoğlu, ondan sonrasında ömrümün Aşkı, Börü, Halka, Yeni Hayat dizilerinde rol aldı.

Son olarak Bir vakit içinder Kıbrıs değişen ismiyle Kıbrıs: Zafere Gerçek dizisinde canlandırdığı Ankaralı – Ali İhsan Cenkeri rolüyle beğeni toplayan Çayoğlu, dizi final yaptıktan daha sonra ekranlarda yer almadı.

Kiraz Mevsimi dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı meslektaşı Özge Gürel ile evvelki gün bir alışveriş merkezinde görüntülenen yakışıklı oyuncu, basın mensupları ile ayaküstü sohbet etti.

Sakalını kestirdi

En son rol aldığı dizi projesi için saç ve sakalını uzatan Serkan Çayoğlu, dizi bittikten kısa bir süre imaj tazeleyerek sakalını kesti.

Çayoğlu, muhabirlerin ”Yeni proje için mi sakalınızı kestiniz?” sorusuna, ”Yeni proje şimdilik yok, yalnızca değişiklik olsun diye sakalım kestim.” karşılığını verdi.

Alışveriş tipleri boyunca yanlarına gelen hayranlarının fotoğraf isteklerini geri çevirmeyen Çayoğlu ve Gürel çifti, samimi tutumlarıyla sevenlerinden tam not aldı.

Uzun süren alışveriş tiplerini el ele tamamlayan oyuncu çift, akşam saatlerinde özel araçlarıyla alışveriş merkezinden ayrıldı.
 
Üst